Arrangera blommor

Att arrangera blommor snyggt är en konst men inte bara förunnat de som är florister. Även vi andra kan göra det och då med en enkel beskrivning som den här! Nio likadana vaser eller flaskor som bundits ihop med band, en blomma i varje vas, pärlor som är trädda på strån och lite grön runt om! Klart! Och snyggt!!! I det här fallet har det använts tulpaner men det går att ta vilken blomma som helst framöver eftersom tulpansäsongen nu går mot sitt slut. Beskrivning finns hos Blomsterpassion.

Svart ute

Det här får bli dagens tröst när regnet öser ner ute, en sommarfrestande bild från Alcro! Tankarna triggas verkligen att göra något med altanen men framför allt får bilden mig att plocka upp förra årets tankar på köksträdgården. Ni kommer väl ihåg spaljéerna vi gjorde? Och även bärstöden! Jag vill spinna vidare på samma tema med svart och metallgrått och då tänker jag så här... odlingsbänkar för jordgubbarna så de blir lättare att plocka, bärstöd till hallonen, en upphöjd rundel mitt i landet kantad av plåt och så är en önskan att vi ska måla komposten svart! Bara funderingar än så länge för våren har precis börjat... men det är inget fel i att vara ute i god tid, eller hur!
Och... tävla, tävla!!!


Till salu

Ett spekakulärt hus i Göteborgs skärgård är nu till salu för den hugade! Jag menar... Göteborgs skärgård, det går inte av för hackor, det! Huset ligger högt upp med utsikt över havet och Vinga. Det är 472 kvm stort fördelat på 14 rum och rymmer också gym-och motionsrum samt vinkällare. Huset har tre våningar och i entrén är takhöjden öppen ända upp, hela 10 meter!!! Man kan bli imponerad av sådana här hus och det får mig att undra vad det är för några som bor där. Är det ett yngre par eller ett äldre... kanske en barnfamilj? Och varför säljer dom? Vad tror du? Hur som... så är det ett fantastiskt hus och vill ni se bilder inifrån kan ni klicka vidare hit. Gör det...

Bilder: Skeppsholmen

Syma-ma-ma-ma-maskin

Dagen har varit full med tyger, klipp och sy! Jag har haft besök av Anna idag, vi har träffats genom våra bloggar och vi bestämde att vi skulle sy ihop... så det har vi gjort men mest pratat och fikat! Jag har i alla fall tagit tag i mitt projekt som skulle slutförts för längesedan men som hamnade längst inne på en hylla i klädkammaren för dryga året sedan! Men nu är jag alltså igång med överkastet. Yippie... precis den skjuts jag behövde för att komma igång!!! När Anna sedan åkte hem till sitt fortsatte jag att klippa så snart är alla 126 delarna klara och då är det "bara" att sy ihop allt. Här har jag lagt ut en tredjedel av bitarna för att se hur det blir och så långt ser det bra ut. Det ska inte bilda något mönster eller ränder så det är ett pussel att få färgerna jämnt oregelbundna! Det ser lite dystert ut så här på golvet men på sängen blir det mycket bättre!Och jag som trodde datorn var fit for fight! Småstrular och krånglar gör den allt ändå. Och vilken tid det tar att lägga in alla program vi inte hann med här om dagen... och det blev mitt jobb så för tillfälle går den mesta datortiden åt till det.

Sedan vill jag också passa på att påminna om tävlingen jag har här på bloggen. Det är företaget Ordmärkt som sponsrar med pris och vill ni tävla så klickar ni bara här för att komma direkt dit! Lycka till!

Vårteckensutmaningen 2011

Femte veckan
Ja, då har man en ominstallerad och uppdaterad dator! Innan knorrade den och ville inte starta ordentligt. Nu håller jag tummarna att den ska spinna igång som en katt varje gång jag startar upp! Hela familjen var samlad här igår och sonen hade fullt upp med fyra datorer som gjordes iordning på samma gång! Så det var service på datorer... och för oss levande med både frukost, fika och mat plus lilla barnbarnet som skulle passas. Oj vilken fart det är på henne kan jag säga, jag var bra trött när alla hade åkt hem till sitt! Tanken var att vi skulle premiärgrillat och jag skulle passa på att ta kort till Vårteckensutmaningen men det gick alldeles om stöpet eftersom det... hör och häpna... helt plötsligt började snöa. Och det var inte lite som kom heller, det blev alldeles vitt på marken... och det kunde jag ju ha fotat i och för sig! Ja, vädret har verkligen skiftat den här veckan minst sagt för i torsdags var det så fint väder att jag hängde ut tvätt på tork... och det kunde jag också ha fotat, kan man tycka! Men samtidigt hade nyfotade bilder inte gjort så mycket till det hela eftersom jag inte hunnit få kameran synkad med datorn än och kan alltså inte lägga in bilder så därför visar jag en bild från förr. Så här så julrosen ut 21 mars 2009, lite skillnade mot bilden jag tog förra veckan, den 22 mars 2011.

Designboende i Sverige

Frida tipsade igår om en sajt med fantastiska designhus man kan hyra världen över och jag var inte sen att klicka mig vidare av nyfikenhet. Såg att Sverige fanns med i rullisten så jag kollade upp vad det var för paradis, kanske man kunde hyra nåt till sommaren kom jag på i samma ögonblick. Detta var vad jag hittade... hihi! Ja, lite charmigt och kul var det allt och säkert högst exotiskt om man kommer från ett annat för oss exotiskt land... fast jag avstår nog den semestern! Men dra er nu för all del inte att titta runt bland husen för där finns jättemånga fina för kommande semestrar!

Läs mer om Kolarbyn, Skinnskatteberg... 36/person och natt!

Tävla med (dina) ord

Då var det alltså dags att tävla här igen! Den här tävlingen sponsras av företaget Ordmärkt som jag skrev om här. Eftersom Ordmärkt är ett företag där det arbetas med ord så knyter vi an till det. Priset väljer du själv ur Ordmärkts produktsortiment och själva tävlingsuppgiften går ut på att du motiverar varför du väljer just den produkten. Skriv motiveringen bara rätt upp och ner eller varför inte på rim, kanske en slogan, en dikt eller som en limerick... ja, precis hur du vill och kom ihåg, INGET ÄR FEL!!! Så in på hemsidan, titta runt bland produkterna, välj din favorit och motivera! Svaret skriver du i kommentarsfältet till detta inlägg. Bästa motivering utses av Ordmärkts Caroline Bissman och Ingela Johansson och går inte att överklaga. Tävlingen pågår t.o.m. 8 april och vinnaren meddelas därefter personligen samt i ett nytt inlägg här på bloggen.
Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH EN VINNARE ÄR UTSEDD!
DET BLEV JOHANNA SOM VANN!
Betonggrått

Inte är man så sugen på grått nu efter en kall och grå (-vit) vinter men jag njuter ändå av de här bilderna på "The Szelpal house" i Schweiz. Kanske inte lika mycket från utsidan där jag upplever det mest som en betonglåda även om växterna på framsidan lyfter en aning men insidan är det som fångar mina ögon! Minimalistiskt så det förslår och så långt bort från vintage och retro som ligger i tiden! Fast frågan är om man hade klarat av att bo så här någon längre stund. Nej, jag hade nog ändå varit där och piffat med ett par kuddar i färg, några mattor... och växter förstås bara för att mjuka upp det en aning. Titta lite extra på den öppna spisen och hela väggen den sitter på... makalöst snyggt! Och kasta ett öga på den fräcka duschväggen också... kan man inte annat än gilla!
Felber Architecten via Comtemporist

Kom gärna tillbaka framåt kvällen, då jag lägger ut en tävling här. Nu ska jag iväg till
trädgårdshandlaren för lite vårblommor, solen skiner! Hurra... för visst blir man glad!

Att göra en tavla


Jag måste le lite grand när jag ser den här bilden! Den hittade jag i en häfte i en lampaffär för ett par år sedan och blev så fascinerad av tavlan i bakgrunden. Det var ju inte alls den man skulle fokusera på utan HP5... lamporna! Hur som så fastnade jag i alla fall för tavlan och bestämde mig för att en sådan ska väl inte vara så svår att göra själv, eller hur! Jag hade aldrig hållt i den typen av penslar, ej heller målat med varken acryl eller olja. Jag ser mig  ändå som en relativt kreativ person men inte vad det gäller att skapa bilder. Nej, måla kan jag inte! Men detta skulle jag försöka mig på så jag inhandlade målarduk, färg och penslar och satte igång. Oj, vad svårt det var! Och inte blev jag nöjd heller så en ny målarduk inhandlades och fick också färg på sig. Gick det bättre? Näää! Bara att köpa en ny duk igen... för tredje gången! Och så började jag måla och... kanske inte så dumt denna gång... i lite andra nyanser! Mannen hurrade och tyckte att "den ska vi ha"... och så kom den upp på väggen! Hur det nu gick till! Där hängde den ett tag (nåt år eller så) och när vi fick gäster så kommenterade en del tavlan medan andra inte! Men jag VET ju vad dom tänkte! För jag tänkte likadant... så i julas åkte den ner och en annan dök upp, en med ingen färg alls denna gång! Knorren på denna historia är den kommentar jag fick av en god vän... "Åh, vad bra, då är den till salu nu då!" Hör och häpna... hon ville köpa den! Jo, det är sant... och kanske, kanske får hon det! Eller så får hon den, vi får se...
Trevlig dag och helg!

Återanvända skyltar

Gamla skyltar är fint i inredning men vad tycker ni om det här som Leger Wanaselja Architecture i Californien har gjort av gamla gatuskyltar? Jag tycker det är en rolig idé och en del detaljer är riktigt fräcka som t.ex. staketet på första bilden!  För övrigt klickbar om ni vill få en helhetsbild. Att sedan använda plåt och glas från bilar tycker jag ingenting om, det får ni kolla in själva!Jag tävlar

Det här är en tävling som jag inte vill missa!
Formell Design gör grafiska tryck och här har man chans att vinna ett valfritt
sådant från deras samling. Jag hittade direkt några favoriter så har jag turen
att vinna blir det minsann inte lätt att välja.

Och på tal om tävling så dyker det upp en här hos mig inom kort!
Hoppas ni vill vara med och tävla, finfint pris!

Lampor

Lampor är något som kan göra en inredning och ge ett särskilt uttryck åt rummet. Jag hittade några som är riktiga uppstickare, annorlunda och ovanliga i både form och utseende. Kanske inget för var och en att ha hemma men definitivt lampor man kan titta på flera gånger.


Vapeur, design Inga Sempé för Moustache. Stor volym och viktlös var formgivarens tanke med den här lampan. Får mig att tänka på en kockmössa! Inga Sempé har också designat för Gärsnäs.99", design Aviad Petel. Lampan tillhör 1"- serien där varje rand på lampan är 1 tum bred. Den är tillverkad i björkfanéer som ger ett varmt sken. Lampan mäter 74,5 cm i diameter.Cloud softlight, Molo design. Som ett böljande mjukt landskap i lysande former kan man beskriva den här lampan. Särskilt om den sätts ihop med flera. Den är tillverkad i ett särskilt non-voven material, Tyvek© som är 100% återvinningsbar.Jag är ledsen att jag inte besöker er så flitigt för tillfället. Jag har en rygg som spökar,
ett diskbråck som inte alls tillåter långa stunder framför datorn för då går jag som en
gammal gumma... böjd! :) Nej, det är rätt upp och gå som gäller och det är jag glad för
så jag kan jobba! Jag har det så här av och till så om några dagar är det säkert bättre!

Vårteckensutmaningen 2011

Fjärde veckan
En dag sen kommer mitt bidrag till Vårteckensutmaningen. Jag hann inte med under helgen och igår var det alldeles för mörkt efter jobbet för att fota ute, jag ville nämligen se om det fanns något i trädgården. Nu har jag precis tagit en runda där för att leta vårtecken... jissen vilket liv det var på fåglarna... men jag tycker det går trögt med våren här i västra Sverige. Visserligen känner man det i luften och solen skiner, men jag har inte fått den där härliga känslan i kroppen än. Den längtar jag efter! Sötaste vårblommor hittade jag i alla fall, som ni ser så blommar blåsippan nu. På bilderna under syns julrosen som kämpar sig upp genom jorden och sedum som lyser så fint med röda små skott, den har vi lite överallt numera så där får det bli en rensning framöver. I högra hörnet längst ner syns en primula som också är på gång.
Klicka på bilden
för deltagarlistan

Ordmärkt

Bokstäver i inredning verkar hålla i sig, det ser man inte minst på alla företag som spinner vidare på citat och uttryck både på tapet och textil, posters och kort. Ordmärkt är ett nystartat företag som arbetar med ord och uttryck som är tilltalande för ögat men som också skapar familjära leenden, igenkänning och eftertanke. De arbetar inom tre områden...  mönsterformgivning till företag, varumärkesinriktad inredning samt deras egen serie Hemmamärkt. Nedan ser ni några produkter, fler finns på hemsidan samt även återförsäljare.Tre på raken

Jag tycker det är svårt att veta vad man ska lägga på matbordet för löpare är jag sååå trött på!
Så kom jag på att Ikeas underlägg Pannå kanske inte var så tokiga... och det visade det sig att det var dom inte heller! Vad brukar du lägga på bordet? Tipsa...


Bloggers day for Japan

"Bloggers day of silence for support to the victims in Japan".Etzy

Men den här tar väl ändå priset...

Vad det gäller "snygghet"... alltså!!! Corbusiers fåtölj LC2 i betong av Stefan Zwicky! Mumma för en betongälskare som mig! Ja, den hade gärna fått stå i min trädgård, sååå gärna! Hittad hos bloggen Miaw som Helena tipsar om idag!Fina burkar

För ett tag sedan kunde man läsa att Gustavsberg hade börjat producera en burk med korklock i Stig Lindbergs klassiska mönster Berså. Idag trillade ytterligare ett mail in i lådan med information om att de bestämt sig för att utöka sortimentet med fler burkar i mönster Röd Aster, Adam, Salix röd och Salix svart! Snygga som dom är  förstår jag det att det blivit stor efterfrågan! Vilken tycker du bäst om?


Sänggaveltänk...

Jag letar sovrumsinspiration och sprang på några idéer på hur man kan göra en egen sänggavel enkelt och för en relativt billig peng. Att klä om en spånskiva med vadd och tyg har jag gjort ett otal gånger och i olika varianter så därför känner jag att det skulle vara kul med något nytt. Planerna ligger i framtiden då det finns annat som ska bli klart först men det är aldrig fel att vara ute i god tid så dom här bilderna från Apartment Therapy har jag nu sparat i inspiration sovrum! Perfekt...


Årets möbel

Tidningen Sköna Hem har utsett Årets Möbel 2011 och utmärkelsen går till göteborgaren Staffan Holm och hans pall Spin. Enkel och snygg... men faktiskt inte så enkel att göra! För det är klart att den har varit en utmaning för Swedese att tillverka, rent av omöjligt hävdade en del när han visade upp den på Möbelmässan i Milano för ett år sedan. Spin finns i träslaget ask... som naturlaserad, vit eller svart. Priset ligger runt 1600 kronor, återförsäljare här.

Juryns motivering
Den är lätt, stapelbar och har ett alldeles eget uttryck med fascinerande snurrform på faneren. Staffan Holms nyskapande Spin öppnar ett samtal mellan samtida design, tillverkningsmetoder och magin hos de gamla mästarna. Och sätter rotation på tillvaron.

Vårteckensutmaningen 2011

Tredje veckan
Ja, här har inte mycket hänt vad det gäller vårtecken! Under veckan som gått har vädret minst sagt varierat sig. Solen har visat sig från sin bästa sida, så snöade det för att sedan övergå till regn som blev till snö igen. Ja, ungefär så har det sett ut och i och för sig så är det väl så det brukar vara på våren. Men vad finns då att visa? Jo... en nyckelpiga! Den här lille såg vi inne en dag, glömde den sedan men så kom den krypandes i fönstret i helgen och då passade jag på att fota den på orkidén och lekte lite med bilden i Photoshop. Förresten... vet någon hur den klara sig inne för man kan ju undra hur den får i sig föda.


Klicka på bilden
för deltagarlistan

Koder och mallar...

Idag har det varit tyst här. Jag har varit upptagen med annat... med bloggen! För oj, vad tid det tar att fixa!  Tur att man har en son som är duktig på sådant här, jag hade aldrig klarat det själv! Vad har jag då gjort? Jo... jag har ändrat headern, ändrat textfärg på rubriker och ändrat typsnitt i vänsterkolumnen. Jag har också lagt in de awards jag fått under åren och omnämningar och sidor jag medverkat på, de syns längst ner i högerkolumnen. Den uppmärksamme ser säkert också att jag tagit mod till mig och lagt in en bild på mig...  eller en halv rättare sagt, mer vågade jag inte. Nej, sanningen är nog mer åt det hållet... att jag tycker aldrig att jag blir bra på bild så jag håller mig hellre bakom än framför kameran. Nu skulle jag vara så tacksam om ni lämnar en kommentar om det är något som ser konstigt ut så ska jag försöka rätta till det så snabbt jag bara kan. Och nedan ser ni alltså min nya header, så får den bli!Nytt utseende!

Oj... nu känner ni väl inte igen er här men... JOJOMENSAN, DET ÄR FORTFARANDE JAG!!!
Jag håller bara på att fixa lite då jag känner för en förändring och testar med en ny header i en helt annan stil. Den här får stanna för nån vecka eller nån evighet, vi får se. Jag hade tänkt ändra kolumnernas bredd också men har inte den blekaste aning om hur man gör. Jag tycker utrymmet är så dåligt utnyttjat på var sida om texten som det ser ut nu och det hade varit kul om man kunde få till bilderna lite större samtidigt som de håller sig inom den vita kolumnen.Sakta men säkert växer läshörnan fram. En Pilasterhylla är på gång, inte original men snarlik. Just nu testar jag med matta under fåtöljen och jag har lagt ner komattan uppifrån tv-rummet. Den känns bra där men jag vill ändå känna på det ett tag till. Om den blir kvar för det med sig att vi måste köpa en ny matta till tv-rummet... bara bekymmer, eller hur! På bilden ser ni hur det ser ut "so far" och att hjulen kommit på plats på både fåtölj och pall... helnöjd!

Pica-Pica

Men har ni sett så läcker byrå... Pica-Pica! Nätt med en lite rund form och så snygg på
de höga benen. Och hur snyggt var inte det med trädet som växer upp ur byrån, ger fin
förvaring för smycken! Och som krona på verket sitter skatan där. Kan det vara den som
samlat in alla smycken... för visst gillar tjuvaktiga skator sånt som blänker! Men om den
följer med i köpet förtäljer dock inte historien. Jan Hendzel har gjort den här byrån till ett
"master dressingroom" i London. Till mitt med, tack? Fast... då jag måste få till ett först!Det här bordet bygger på samma idé av samma designer. Ingår i serien Made in Peckham.Trevlig dag och helg!
Här skiner solen  och vi har nyfallen snö på marken. Vår??

Stooora maskor...

Jag älskar när en kreatör släpper loss och får till roligt annorlunda saker!
Titta bara på de här pallarna, visst är dom läckra! Säkert mjuka och sköna också att
sätta ner lilla rumpan på. De överdimensionerade maskorna är gjorda i ull och skapade
av textildesignern Claire-Anne O'Brien... hon har specialiserat sig på just stickning.

Minimini....

Har ni sett så söta semlor!
Det här är ingen vanlig semla utan gjord i choklad, som en pralin. Dom fanns igår på
Flickorna Kanold i Stora Saluhallen i Göteborg. Riktigt goda var dom, med mandelmassa i
botten och vit chokladmousse som grädde... smakade som en semla! Visst är dom söta!


Bild lånad av konditor Maria Östberg

Lov till Bygglovs Mija

Gårdagens avsnitt av Bygglov... såg ni? Jag tycker Mija överträffar sig själv mest hela tiden. Så snyggt hon inredde för gävlefamiljen... smakfullt och vackert! Matrummet var en dröm med det tapetserade taket... Lisa Bengtssons design för övrigt. Lamporna och möblerna gjorde sig perfekt i omgivningen! Lamporna har ni säkert sett på Melodifestivalen, de kommer från Rydéns och finns i flera varianter. Jag gillade också den platsbyggda hyllan som täckte hela väggen, med sittplatsen vid fönstret. Synd att de inte hann ställa alla böcker efter färg, det hade varit kul att se en färgkoordination á la Mija! Gillade hennes tavla också! Du är bara bäst, Mija!
Bilder från Hemmakanalen och TV4Play.
Semledagen

Semledagen!
Jag fullkomligt älskar semlor! Fast det blir ingen hembakad idag utan en köpt
från bageriet som är ständiga semlemästare sedan 90-talet, utsedda som de då
blev av Semleakademin tre år i rad! Högsta betyg i årets GP-test dessutom!
Alltså... godare än godast! Mums...Personliga sockor

Tänk vad de hittar på!
Nu behöver man inte sätta sockorna bara på fötterna! Nej, sätt dom på stolsbenen också!
Ja, jag säger då det... men det skyddar väl golven i alla fall! Jo... kanske lite kul ändå!

Finns i fyra modeller... Female, Girl, Male och Tennis. 195 kr för ett set om 4 i samma mönster!
Från Freese & Bruno Collection.

Snyggt så det förslår!

Njutbara bilder på en vacker vindsvåning i Stockholm. Vad säger ni... visst är det här en
fantastisk våning! Och vad säger ni om hiss rätt in i hallen, takfönster, stora fönsterpartier,
imponerande takhöjd, takbjälkar, mörkbetsade trägolv, öppen spis, walk-in closet, terasser,
tv/mediarum/sällskapsrum/sovrum... med glasgolv (!), torn med takfönster samt exklusiv
tekniskt utrustning för ljud, bild, fönster osv... 169 kvm för 4.197 kr/mån. Som hittat!
Ja visst ja... kanske ska nämna att utgångspriset är dryga 15 miljoner! Det är nu man skulle
behöva den där vinsten! Några fler bilder finns här.Bilder: Per Jansson Fastikhetsförmedling

Vårteckensutmaningen 2011

Andra veckan
Hej och hopp... nu är jag tillbaka! Hoppas er helg varit bra. Det har den varit här och den har verkligen varit strålande vad det gäller vädret så nu känner man våren i hela kroppen! Men usch och fy för alla smutsiga fönster, det klarar man inte av att se, eller hur! Så här har fejats och skurats både högt och lågt! Fönsterna har tvättats, snickerier runt fönstren, ventiler, gardinstänger, duschat växter, dammat, dammsugit samt gjort en rejäl städning i badrummet. Lovely! Nu har vi bara nästa våning också... inte lika lovely! Puh...

När jag ändå var ute och skakade av dammtrasan passade jag på att ta en titt i rabatten...och döm om min förvåning... (blir lika förvånad varje gång)... är det inte något blått där! Ser ni?
Lite närmare... jojomensan!
En blåsippeknopp... om än något suddig! NU ÄR DET VÅR!
Klicka på bilden
för deltagarlistan

I helgen

Mina vänner... jag tar en kort paus under helgen! Jag är tillbaka... om inte på söndag,
så i alla fall på måndagen. Njut av bilden på dom fina krokusarna så länge. Dock inte årets,
den här bilden tog jag förra våren den 27 mars... tror ni vi hinner ikapp!
Trevlig helg till er alla! KramProforma tipsar... om enkla sytips!

Har ni sett att Lagerhaus har en sida med tips på vad man kan göra med (deras) tyger!
Beskrivningar finns bl.a. på hur man klär om en lampskärm, en stolsits och hur man
enkelt syr en tygkasse. Sidan hittar du här.Utebelysning

Tankar om altanliv börjar dyka upp i huvudet allt som oftast nu.
I senaste avsnittet av Bygglov byggdes en skön plats vid vattnet där de ställde fina
utomhuslampor av golvmodell. Så snyggt att skapa en mer inomhuskänsla utomhus.
Några fler exempel på lampor att ha ute är...
Köpenhamn från Markslöjd! Är det någon mer än jag som tänker Panthella?Mölle... också från Markslöjd! Finns även som häng...Edison the Grand från Fatboy.


Nyaste nytt från Röshult är den här för marschaller och blockljus.
Finns även som bordsmodell och bara sååå snygg!!!


Fönstret över bänken

Jag har fallit till föga och köpt mig en kaktus... jag som aldrig skulle köpa någon mer efter att
ha blivit anfallen av taggar några gånger! Nu skrattar nog dottern för hon vet vad jag tänker på!
Blomsterlandet (jodå, det finns annat att handla där) hade fått in mängder av olika sorter och
jag kunde förstås inte motstå. Kaktusen har jag ställt i fönstret över diskbänken tillsammans
med en kort samlarvurm jag hade en gång i tiden, Musse Pigg. I andra delen av fönstret står
två växter i krukor från Cult sammanbundna med en trollhasselkvist som jag "knyckte" från
den stora grenen i badrummet. Nöjd? Javisst!
Men hör ni... nu är ju första vårmånaden här! Jag tror minsann jag ska ta och byta om till
vårskruden i vardagsrummet idag! Känner mig faktiskt väldans sugen på det! Har ni gjort
några vårförändringar inne?

RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se