Vilken passar dig?

Att ingen kommit på detta tidigare!
Glowessence, en ljuslykta med budskap. Den finns i flera färger, med olika budskap samt på olika språk. För närvarande hittar man den på inneonline och kostar från 299 kr. Bilderna kommer dock från en annan sida som du hittar här.

image25

image27

Mer krukor

Clarius är ett företag som gör vackra krukor, både för inne och ute. De säljer dock inte till privatpersoner men här kan du hitta återförsäljare. Härliga bilder från deras hemsida

image17

image18

image19

image21

Cult

Jag tillhör den trogna skaran av Cult-älskare. Har snart deras krukor i alla mina fönster utom i vardagsrummet. Är nu ute efter nya krukor även dit. Jag har ganska höga fönster och tänkte då ha en hög kruka i mitten och har funderat på Ribes 30 cm hög. Är det någon som har förslag på vilken blomma jag ska ha i den. Vill gärna ha en stor grön växt, gärna någon som inte är så vanlig... men lättskött.

image15

Utemöbler

Min dröm är ett inglasat uterum. Tänk att kunna sitta "ute" även när det är lite kallare...
Cane Line har ju fantastiska möbler för både ute och inne. Nu är det konstrotting som gäller och visst är det väl både snyggt och praktiskt. Fler liknande möbler kan du hitta här på 24sevenliving och här på FurnitureBox

image6
Bild lånad från Cane Line

image7
Bild lånad från Cane Line


image23
Bild lånad från 24sevenliving

image24
Bild lånad från Furniturebox

Trädgårdsdagar

Du missar väl inte trädgårdsdagarna på Liseberg nästa helg. Glöm då inte att titta på Stig Kälvelids fantastiska bilder av blommor. Stig har tidigare varit Lisebergs egen fotograf i 10 år.
Bilderna är lånade från Stig Kälvelids hemsida.

Några exempel är "Retsticka"

image5

"Balett"

image5


Tillåtet

Till alla er som bloggat länge... Vad får man egentligen göra? Får man låna bilder från hemsidor typ butiker och tillverkare? Har försökt att hitta information. Kontaktar ni tillverkare mm och frågar om det är ok att låna bilder?

Lissabon

Har varit i Lissabon över helgen och sprang då på denna fantastiska tapet. Vet att jag sett den tidigare men kan inte komma på var den kommer från. Någon som vet?


image2
Egen bild

Ny

Ja, då var jag också en av dom... bloggarna alltså. Efter att läst hur många bloggar som helst känner jag att jag också vill vara med. Vad kan jag då tillföra som inte alla andra redan skriver om? Ja, det är upp till dig som läser att bedömma.
Min blogg kommer framför allt att handla om INREDNING för det är mitt största intresse. Du kommer säkert att hitta både gammalt och nytt här, för det finns ju så oändligt mycket att ta av.
Ibland kanske det blir något annat som inte alls handlar om inredning.
Välkommen och hoppas Du återkommer till mig.

RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se