Svart ute

Det här får bli dagens tröst när regnet öser ner ute, en sommarfrestande bild från Alcro! Tankarna triggas verkligen att göra något med altanen men framför allt får bilden mig att plocka upp förra årets tankar på köksträdgården. Ni kommer väl ihåg spaljéerna vi gjorde? Och även bärstöden! Jag vill spinna vidare på samma tema med svart och metallgrått och då tänker jag så här... odlingsbänkar för jordgubbarna så de blir lättare att plocka, bärstöd till hallonen, en upphöjd rundel mitt i landet kantad av plåt och så är en önskan att vi ska måla komposten svart! Bara funderingar än så länge för våren har precis börjat... men det är inget fel i att vara ute i god tid, eller hur!
Och... tävla, tävla!!!


Kommentarer
Postat av: Dahlarna - Viktoria

Åh vilken läcker bild. Snyggt med spaljén i ett hörn! Vågar inte tro att det är sant än, men nu är det nog på G med altan hos oss :-)! Har väntat & längtat i 10 år. Nu blir det förhoppningsvis av. Inväntar ett sista prisbesked... Spännande.... Kram!!

2011-03-31 @ 13:46:22
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Carina - inspirera

Vilken otroligt fin lösning...den skulle minsann passa på vår ödsliga baksida...måste visa maken på direkten ;)

Kramen.

2011-03-31 @ 19:58:22
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Kerstin

Det låter som att du har planerna klara för sommaren. Det blir nog snyggt och bra alltihop. Självklart vill vi se hur det blir också. :)

Må så gott.

Kram

2011-04-01 @ 22:38:51
URL: http://www.kerstinsfoto.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se