Hus av byggklossar

Flytten gick bra och nu är dottern med familj på plats i sitt nya hus. Det är inte utan att jag tycker det är skönt att slippa vara i deras kläder just nu med alla flyttlådor överallt. Jag kommer ihåg när vi själva flyttade från ett hus till ett annat med allt som man samlat på sig under många år. Sådan tid innan man får allt på plats! Men samtidigt är det ju så kul och nu har de har en härlig tid framför sig när de ska planera och inreda sitt hus, fyra gånger mer plats jämfört med lägenheten de bodde i innan!
På tal om hus har Götenehus kommit med en ny husserie som heter Subline. Den går ut på att man kombinerar huskroppar på tusentals sätt och anpassar efter sina behov. Litegrann som barndomens byggklossar. Man utgår från sju byggklossar där varje kloss har en egen funktion. Som till exempel här där den gula är en bas på 70 kvm innehållande vardagsrum, matsal, kök, klädkammare samt  WC med dusch. Den blå är på 17 kvm och utgör entré och tvätt. Övriga delar innehåller sovrum, mediarum, bibliotek, allrum mm som du kan läsa om via denna länk. Subline finns i ett flertal kombinationer, och många fler än så är möjliga. Den sjunde klossen som saknas på bilden innehåller garage och förråd vilken kan placeras fristående eller ihop med huset.
 
 
 
 
 
Exteriört väljer man också hur det ska se ut, om man vill ha trä eller puts.
 
 
 
 
 
Det roliga är ju sedan när man ska sätta interiören. Alla val man ska göra, alla beslut man ska ta. Vilket kök, trägolv... klinker, tapet på väggarna eller måla. Osv...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Coolt!

2015-06-04 @ 22:51:39
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/
Postat av: Mia på Finaste mattan

Piffet är alltid roligast! : )

2015-06-05 @ 07:25:50
URL: http://finastemattan.blogspot.se/

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se