Äntligen uppe!

Idag har lamporna kommit upp och för att använda en vanlig klyscha... jag är sååå nöjd! Något jag lärt mig är att inte kompromissa... om man vet hur man vill ha det så kör på det så blir man nöjd! Nu har vi bra ljus och kan ligga och läsa utan att störa om den andra sover eftersom lampan kan vinklas åt alla håll, toppen! Väggen ovanför sängen syns det inte så mycket av men den är nästan 5 meter till nock och jag har funderat fram och tillbaka vad jag ska ha där men jag tror det får vara så länge och helt enkelt växa fram. Kanske blir det ingenting! Bjussar på denna helt ostylade bild som blev lite snabbt tagen, jag kanske återkommer med fler någon gång! :)
 
Jag blir lite full i skratt när jag ser att varje gång jag fotar sängen så är det bäddat med samma lakan, precis som om jag aldrig byter eller har fler men det har jag. Tro mig! Och jag är allt sugen på dom här också, dom skulle vara jättefina här!
 
 

Kommentarer
Postat av: Mrs. b

Så fint det blev! (Jo, det var jag som tipsade om Nostraforma, vi köpte vår lampa därifrån)
Passar fint där på väggen!

Visst lär man sig med tiden att det ibland inte är värt att kompromissa, utan hellre spara en tid till det man vill ha riktigt mycket. Men så är det ju en hel del saker som finns på den önskelistan... inte lätt alltid :-)
Jag är också i sovrumsfixartagen, och sålde vår sovrumsbyrå just idag. Skulle gärna köpa en Snö/Asplund som jag länge tittat på, men det är ju lite prisskillnad mellan Snö och Malm/Ikea (det står mellan dessa två just nu) :-)

Svar: Tack, Mrs. B! :)Snö är jättefin men attans så dyr! Varför är det alltid så!!! Jag såg att Mio har en serie som heter Jakob och där finns en byrå med en aningens "Snö-känsla" med hål istället för handtag. Själv föll jag för skåpet i den serien. Se faktabladet för fler modeller.
Irene

2013-10-13 @ 20:39:51
URL: http://mrsbandco.se
Postat av: anna

Fantastiska lampor!

2013-10-13 @ 21:01:27
URL: http://www.ettseptemberbarn.blogspot.se
Postat av: anna

Fantastiska lampor!

2013-10-13 @ 21:03:07
URL: http://www.ettseptemberbarn.blogspot.se
Postat av: millandante

Åh vad fint Irene!!! Supersnyggt! Och exakt vad jag behövde inspireras av nu då en renovering av sovrummet är igång (tapeterna är snart nere..)Inte lätt med alla val hela tiden, men så gott när man vet vad man vill ha, och då inte kompromissa som du skriver:) SNYGGT!

Sov gott;)

KRAM
Milla

2013-10-13 @ 21:09:35
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Ambienti

Vad bra det blev! Och praktiskt! Jag tycker också så mycket om just de lamporna...
Vad roligt att se den fina sänggaveln på plats också.
Kram
Christina

Svar: Tack! Dom är suveränt bra som sänglampor! Kul att variera också, jag vinklar och ändrar och letar bästa läget. Tror jag har hittat det nu!Sänggaveln är jag supernöjd med, glad att jag gjorde den så hög!
Kram
Irene

2013-10-16 @ 10:12:48
URL: http://www.ambienti.se/blogg

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se