Kanelisar
Idag är det Kanelbullens dag, instiftat av Hembakningsrådet 1999. Bevarandet av gamla traditioner är viktigt och kanelbullar har man ätit i många år så de får väl anses vara tradition i vårt land. Normalt brukar biullarna göras som snurror eller skurna men men det här var en trevlig variant, vem skulle inte bli glad åt en kanelbaugette! Bilden hittas idag på Ikeabloggen Livet Hemma tillsammans med receptet. Eller så kan jag tipsa om ett annat recept som jag alltid bakar efter med en saftig deg och en fyllning som är så där kladdigt god! Sök på nr. 206 på Hembakningsrådets hemsida. Receptet är framtaget av bagaren Robin Edberg som är en av medlemmarna i Sveriges Bagarlandslag. Han driver också en "ekologisk bakverkstad" i Göteborg... kolla in Cum Pane.
Kommentarer
Postat av: millandante
Åh så fint att göra så!! Måste testa detta!
Kram och fin helg Irene:)
Postat av: Designtjejen/Emmelie
Vilken otroligt fin bild!! Så smart! Ska självklart leta upp receptet också!
Kramar
Trackback