Lyan på gång

Vi håller fortfarande på med sonens lägenhet. Den här nya lägenheten blir mer ett riktigt hem om man jämför med den förra som var mer som ett studentrum. Vissa saker drar ut på tiden, i synnerhet när det är leverenstider. Vi har byggt en köksö/bardisk för mer arbetsyta och förvaring samt en plats att sitta och äta vid. För tillfället väntar vi på täcksidorna som vi ska bygga in skåpen med och förhoppningsvis blir dom klara denna vecka. I omgångar har vi varit ute på shoppingturnéer och senast igår var jag med honom på Ikea och köpte en sänglampa, sedan Barstolar.nu för inköp av två stycken sådana här stolar, Stoff & Stil för att leta gardintyg samt Bagaren & Kocken för inköp av en skärbräda. Kul när han vill ta mamma till hjälp och ni förstår säkert att jag inte har något emot det... haha! Basen går i vitt, grått och svart och så småningom ska  det komma till ytterligare en färg. Möblerna till vardagsrumsdelen och sovrummet har han köpt på Ikea, en guldgruva för en "fattig student". Fast han är himla duktig som arbetar, periodvis halvtid samtidigt som han pluggar på heltid. Bilder kommer så småningom, jag vill bara att det ska bli mer färdigt. Tills vidare en glimt på soffkudden som är en sifferkudde och inköptes på Mio för några veckor sedan.


Kommentarer
Postat av: Lena

Tror sonen har en smak som passar mej!

Undrar var han fått inspirationen ifrån?Lena

2011-11-02 @ 15:14:17
URL: http://jagochvitt.blogspot.comj
Postat av: Kerstins foto

Ser väldigt bra ut så här långt, det syns att mammas goda smak finns med. Måste vara jättekul att ha hans förtroende när det gäller shoppingen. Ser fram emot fler bilder, det lär bli en jättefin lägenhet.

Ha det så gott.

Kram

2011-11-03 @ 00:11:07
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Eva

Vilken jättefin blogg du har!

2011-11-03 @ 16:03:44
URL: http://www. designoneco.se
Postat av: Eva

Vilken jättefin blogg du har!

2011-11-03 @ 16:06:22
URL: http://www.designoneco.se
Postat av: anness design

Det låter som att det kommer bli jättefint i lägenheten, roligt att ni fixar tillsammans. Blir spännande att få se resultatet :)Kramar Anne

2011-11-03 @ 20:51:53
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: anness design

:D tack Irene. Japp, tapeten är egen design. Det tog månader innan jag kände att den äntligen var färdig, fast att det är ett så enkelt mönster. Jag är oerhört glad över den, och man var som ett barn när vi satte upp den.kram på dig!

2011-11-03 @ 22:26:10
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: anness design

Jo, plexihyllorna har jag specialbeställt av min bror som jobbar med plast.kram kram :)

2011-11-03 @ 22:28:25
URL: http://www.anness.se/blog

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se