Multipaj

Hallonrödavinbärsvartavinbärsmultronjordgubbspaj! "Man tager vad man haver"... sa Kajsa Warg! Och jag med, för detta var vad jag hade i trädgården just nu! Jordgubbar på upphällningen medan hallon och vinbär precis börjat mogna. Sommarfräsch och enkel fika som rekommenderas! 175 gram smör smältes och rörs ihop med 3 dl mjöl, 1 dl socker, 1 tsk bakpulver och 1 krm salt. Tryck ut den lösa degen i en pajform och täck med färska bär. Skjuss in i ugnen 25 minuter på 200-225 grader! Glass är gott till!

Kommentarer
Postat av: Mrs. b

Mums, det såg jättegott ut! Hade tänkt baka en blåbärspaj idag av blåbären i frysen, men så åkte vi till Ikea istället... :-)

2011-07-10 @ 17:23:15
URL: http://mrsbandco.se
Postat av: tina

Åh vad gott...den ska jag absolut testa, har lite o påsar med bär i frysen, perfekta för en liknande paj =)



kramkram!

2011-07-10 @ 23:09:28
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Helene Langborg

Man tager vad man haver sa Cajsa Warg!



Funkar finfint och gott blir det:-)



Kram Helene

2011-07-11 @ 12:05:15
URL: http://ullevidsdal.blogspot.com

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar





Topplista Favoritlistan.se