Multipaj
Hallonrödavinbärsvartavinbärsmultronjordgubbspaj! "Man tager vad man haver"... sa Kajsa Warg! Och jag med, för detta var vad jag hade i trädgården just nu! Jordgubbar på upphällningen medan hallon och vinbär precis börjat mogna. Sommarfräsch och enkel fika som rekommenderas! 175 gram smör smältes och rörs ihop med 3 dl mjöl, 1 dl socker, 1 tsk bakpulver och 1 krm salt. Tryck ut den lösa degen i en pajform och täck med färska bär. Skjuss in i ugnen 25 minuter på 200-225 grader! Glass är gott till!
Kommentarer
Postat av: Mrs. b
Mums, det såg jättegott ut! Hade tänkt baka en blåbärspaj idag av blåbären i frysen, men så åkte vi till Ikea istället... :-)
Postat av: tina
Åh vad gott...den ska jag absolut testa, har lite o påsar med bär i frysen, perfekta för en liknande paj =)
kramkram!
Postat av: Helene Langborg
Man tager vad man haver sa Cajsa Warg!
Funkar finfint och gott blir det:-)
Kram Helene
Trackback