Vårnytt från det stora varuhuset

Hoppas ni har en bra början på det nya året med allt vad det innebär! Själv ger jag aldrig några nyårslöften då jag vet att det alltid blir si och så med att hålla dom. Och då blir det ändå som det blir! Ja, man lär sig med åren! Företagen håller i alla fall "vad de lovar" och kommer alltid med nyheter, de är ett som är säkert! Och redan har det trillat in många pressutskick i maillådan, faktiskt redan i slutet av förra året! Som från Ikea till exempel... nyheter som finns i butik från februari.
 
Supersnygg rullvagn och korgar i metall och trä. Risatorp är designad av Wiebke Braasch, vagnen kostar 599 kr och en korg 79 kr.
 
 
 
Ett nytt sortiment bordsskivor och underreden som enkelt kombineras till personliga matbord kommer också framåt vårkanten. Vad sägs om sju underreden och nio bordsskivor! Då kan man som exempel få till det här fina bordet Dalshult/Slähult där benen är av massiv björk och skivan av lättskött melamin. Priset i just denna kombination hamnar på 1595 kr. Lampan Krusning som syns i bild är också den en nyhet! Lagren av papper kan enkelt formas så som man vill ha den och den kommer i två storlekar, 43 och 85 centimeter i diameter.
 
 
 
Valje är en ny serie färgkoordinerade hyllor och väggskåp som enkelt kombineras till dekorativa och personliga förvaringslösningar. Delarna kommer i vitt, trämönstrad brun eller med mönster av ljust lärkträ. För fler valmöjligheterna finns det också ett urval av väggskåp i mörkgrått, rött eller blåturkos. Väggskåpen säljs var för sig, med eller utan dörrar och lådor. De kommer i tre storlekar, hyllorna kommer i två. Design står Jon Karlsson för. Prisexempel: Väggskåp med 1 dörr 495 kr  (bredd 35 cm, höjd 68 cm och djup 30 cm)
 
 

Kommentarer
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

Den nedersta svarta hyllan var verkligen snygg!!

Svar: Visst är den! Jag tycker det mesta som Ikea kommer med i februari är jättefint! /Irene
Irene

2015-01-05 @ 11:43:49
URL: http://ninnzan.se/
Postat av: Nilla Tankebubblor

Fina korgar! Jag är nyfiken på borden också. Har du något tips på ett bord som är cirka 190 x 120-130 cm helst utan skarvar.

Svar: Hej Nilla! Jag tänker direkt på Superellipsborden... superdyra också, förstås! De gör ett med hel skiva i måtten 200x120 (kolla Svenssons i Lammhult). Har också för mig att Sarekborden/Lundbergs möbler finns i stor storlek. Mio har ett som heter Sarek, tror det kan vara samma./ Irene
Irene

2015-01-05 @ 12:32:47
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Malin

Rullbordet är jättegulligt.

2015-01-10 @ 22:40:27
URL: http://marlineblogg.wordpress.com
Postat av: Angelica

Hej!Du vet inte när Risatorp korgen från IKEA skulle komma ut i affären?
Angelica

Svar: Hej Angelica! Jag vet inte mer än vad jag skrev i inlägget... från februari! De brukar ju lägga ut det på hemsidan när det finns i butiken så du kan ju kolla där då och då. /Irene
Irene

2015-01-22 @ 00:23:52

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se