Stadskartor

Stadskartor har varit poppis några år nu och det kommer bara fler och fler varianter. Det är väl ingen som missat "My guide to..."-kartorna av David Ehrenstråhle och nu finns det ytterligare en att lägga till samlingarna och det är Buenos Aires! Samma upplägg som de övriga vilket är snyggt om man vill kombinera. Kanske en poster från varje stad man varit i. Scrolla ner för ytterligare kartor...
 
 
Från Owl Street kommer nästa samling kartor. Utöver dom här finns också över Norden samt städerna Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Dublin och New Orleans. Plus dom här vintagekartorna!
 
 
 
Fredricas Design gör stadskartor över svenska städer och orter, även stadsdelar. Och några från andra länder! Hur många som helst finns i sortimentet så har man tur så hittar man just sin hemort. Tavlorna finns i två storlekar, 50x70 cm och 30x42 cm.
 
 
 
Localgraphics känner ni säkert också igen! Stadskartor fast med stadsdelarnas namn istället för vägnätet. Finns också som fondtapet hos Photowall.
 
 
 
Sist men inte minst den fantastiska och fantasistaden Zizustadt av Nanna van Berlekom. Kul historia om hur hennes pappa och hans kusin skickade A4-ark mellan Stockholm och Haag och ritade tillsammans upp fantasistaden Zizustadt. Arken fogades sedan ihop till en karta som i sin fulla storlek är ca 2x2 meter och består av närmare 3500 påhittade gator, platser och boulevarder, alla med holländska namn. Läs mer om den i shopen.
 
Bild lånad från Le Kiosk som också säljer den.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va roligt att bli nämnd i din blogg! :)
Hör gärna av dig om din stad finns med i sortimentet nu så skickar jag gärna en till dig!
Vänlig hälsning, Frederica
Fredericasdesign

2015-07-30 @ 21:07:07

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se