Äntligen paket

Nu äntligen har de landat här hemma... s ä n g  l a m p o r n a ! Efter många om... och om igen får jag väl säga för det har tagit sin tid beroende på en massa saker. Jag har beställt dom från Nostraforma som har bra priser! Och eftersom det bara finns två återförsäljare i Göteborg (som jag hittat) och ingen av dom var särskilt hjälpsamma så finns det heller ingen anledning att gynna dom! Sämst var Svensson (i Lammhult) som båda gångerna vi var där och pratade lovade att kolla upp några saker för oss men hörde aldrig av sig. Skäms, verkligen! Trodde de var mer kundvänliga än så! Däremot när jag själv mailade Artemide och fick svar, visserligen ganska lång tid efteråt, via en annan återförsäljare så fick jag all den hjälp jag behövde så nu äntligen, som sagt är dom här och ligger fint här i lådorna i väntan på att bli uppsatta på väggen. Och det får bli till helgen när vi har mer tid och lugn och ro.
 

Kommentarer
Postat av: Mrs. b

Kul med nya fina lampor, även om det tagit tid.
Jag måste säga att jag håller med om Svenssons på Järntorget, har tyvärr fått samma intryck att de inte alltid känns så kundvänliga. Jag fick en Vipp tvålpump i present för ett par år sedan, men då det var en liten buckla i den gick jag tillbaka för att byta. Men det gick ju inte, de hade inga fler exemplar och inte kunde dom ta reda på när dom kunde få in några nya heller (typ, vi vet inte när vi får nån leverans, om alls). Så jag valde pengarna tillbaka. Nån vecka senare när jag kikade inne ibutiken igen så stod samma tvålpump med buckla till salu på hyllan...

Svar: Ja, som jag har längtat! Och nu när det är mörkare på kvällen så behövs dom verkligen! Visst var det du som tipsade mig om Nostraforma... eller minns jag fel? Hur som så är de mycket billigare än Svenssons i alla fall! Intressant att höra att det inte bara är jag som har den uppfattningen om Svensson, förstår inte att de inte är mer rädda om sina kunder. Och så fräckt med tvålpumpen, den borde de reklamerat åter till Vipp istället!
Irene

2013-10-08 @ 21:21:55
URL: http://mrsbandco.se
Postat av: Ida

Fin blogg!

2013-10-08 @ 23:28:30
URL: http://idamariaandersson.webblogg.se
Postat av: Ambienti

Jag ser fram emot att se lamporna! De är säkert jätte snygga...det brukar ju Artemides lampor vara! :-)
Ha en fin kväll!
Kram
Christina

2013-10-10 @ 22:01:50
URL: http://www.ambienti.se/blogg

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se