Spaljé under altan

Det är mycket som rör sig i huvudet nu, framför allt när det gäller utemiljön. Vi har ännu inte, efter nio år, kommit oss för att sätta igen altan undertill och det beror nog mycket på att jag inte vetat hur vi ska göra. Altangolvet är 0,5-1 meter över lutande mark längs med framsidan på huset. Har ni någon idé att dela med er så är jag öppen för förslag. Själv har jag haft en fundering på ribbor men har också tänkt att det kanske passar bäst ihop med funkishus och vitmålad betongfasad men när jag såg det här huset har jag börjat tänka vidare på det. Här är det visserligen spaljéer men idén kan säkert fungera under altan också. Älskar den här passagen mellan husen... gruset, trampstenarna, färgerna! Och allt på sin plats! Gah... så snyggt!
 
Bild från Hus & Hem

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har läst just det reportaget och det är riktigt snyggt och dom har väldigt god smak. Jag letade inspiration på nätet och hamnade på din blogg, supper härlig.

Kram Anna

Svar: Ja, jag älskar det reportaget, jättefint hus och trädgård!Vad kul att du hittade hit! Vet inte om du scrollade tillräckligt långt ner för att se var jag hämtat inspiration till att måla mina utekrukor och stenar från... gissa! ;) Gillar din blogg också!


Kram
Irene

2013-06-02 @ 17:17:14
URL: http://godastunder-tokigaideer.blogspot.se/

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se