Odla vertikalt

Alla har inte lyckan att ha en trädgård att så blommor och odla kryddväxter i. Men det finns fler sätt att odla på om man har en t.ex. en balkong eller liten uteplats. Det här från by Joost Vertical Garden tycker jag var en fin idé som man säkert kan göra själv av armeringsjärn och lerkrukor. Det är lite svårt att se exakt hur det är gjort men antingen får man väl binda fast krukorna med en ståltråd eller så hänger man dom mellan två armeringsjärn som på sista bilden. Lerkrukor brukar ha hål i botten så man bör tänka på att sätta odlingen på lämplig plats så inte grannen under blir duschad varje gång man vattnar.
 
Fotograf: Shannon Mcgrath, via
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kerstins foto

Kreativa lösningar för den som har det trångt. En installation som drar blickarna till sig för fint blir det med så mycket grönska på en fläck.
Jag hostar och harklar en hel del fortfarande men nu verkar förkylningen äntligen börja avta. Vi var på yngsta barnbarnets dop i lördags och då var jag inte alls pigg. Det är så trist att man just en sån dag inte ska få vara som vanligt. Men dopet gick alldeles utmärkt och den lille gossen skötte sig exemplariskt. :)
Ha det gott, Irene.
Kram

2013-05-15 @ 23:50:15
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: millandante

Cool och kul idé!!

Så fint med mattan i sovrummet! Måste nog släpa in min i vårat nu:)

Kul att din son var med i cortégen, vi hade planer på att åka in, med de ändrades.. Härligt att kika in igen och läsa ikapp Irene!!
Varm kram till dig!

2013-05-17 @ 22:44:21
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Jaqueline

Smart ide att sätta krukor så... det krävs ju inte så mycket! I sommar ska jag börja odla, blir dock rakt ner i jorden...för lat för att dona med krukor, haha.
Ha en trevlig helg!

2013-05-18 @ 11:21:05
URL: http://openworldphoto.blogg.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se