Tre fina lampnyheter

Önskar er en fin helg! Här kommer några lampnyheter! Lampor är, liksom kuddar, en sådan där sak som man inte kan få för många av. En del rekommendationer säger att man ska ha 6-8 lampor i ett vardagsrum, andra så många som 10-15. Det beror väl på hur stort rummet är och vilken utformning det har men generellt sett tror jag nog att man kan plussa på några till utöver de man redan har. Sedan innebär det ju inte att man behöver ha alla lampor tända samtidigt och särskilt inte när man inte vistas i rummet. Här hemma, om jag ser till bara vardagsrumsdelen (öppen planlösning) räknade jag till sex lampor så visst skulle det behövas två eller kanske fler då det är vissa delar av rummet som är lite för mörka. Ska bara hitta bra lösningar för detta.
 

 
Nyheter var det och om första lampan kan man inte annat säga än... så fin, fin, fin! Den kommer från ett danskt företag som heter Ebb & Flow (f.d. Who Found Otto) och det finns kontaktperson för Sverige så jag hoppas den hittar sin väg över sundet så vi får se den även är. Håller ni med?
 
via
 

 
En av nyheterna från Zero är den här lampan där inspirationen hämtats från en spannmålssilo. Silo heter den också och är en minimalistisk pendel med en industriell karaktär. Finns i de fyra färger som syns på bilden. Design: Note Design Studio
 
 
 

 
Note Design Studio har också, för Ex.t, gjort Fuse, i två storlekar och tre milda färger. Snygg och lättplacerad lampa som skulle vara fin att hänga en av varje färg precis som på bilden till höger. Se den andra storleken här.
 
Bild lånad från Ex.t
 

Kommentarer

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se