Tre nyheter för väggen

Här är några nyheter som verkligen kommit upp på tapeten de senaste veckorna. Jag tycker om dom här... och ni som "känner" mig vet ju att jag egentligen föredrar rent vita väggar. Men dom här tapeterna tilltalar mig och sätter igång något som jag inte riktigt vet vad det är. Att dom är så olika varann tyder ju på att man kan tycka om många olika stilar och uttryck. Även om man kanske inte vill ha det hemma.
 
Rebel Walls är verkligen en utstickare i mina ögon sett. Jag fastnar för många av deras häftiga mönster och ibland önskar jag att jag hade vågat lite mer här hemma vad det gäller just den biten. Det som håller mig tillbaka är att jag VET att jag tröttnar så fort på mönster. Men det är fräckt och vågat och vill du ha något alldeles extra så leta här! På bilderna är samma rum med fyra olika tapeter.
 
 
 
Ruffa... men ack så vackra ytor presenterar Mr Perswall i sin nya kollektion Captured reality. Vill du ha en vägg som ser ut som betong finns det. Likaså kakel och mosaik och även sådana som ser ut som ull, plywood och trä samt folie. Designteamet hos Mr Perswall har rest landet runt och fotat ytor i hög upplösning vilket resulterat i 26 tapetmönster. Min favorit... och även favoritbild är den här första... fin, fin, fin!
 
 
 
 
I kollektionen Mineral från Boråstapeter ser man allt från varma pudriga pasteller till kalla toner i mint och lagerbladsgrönt samtidigt som gråskalan också hittar sin plats på väggen. Mineral består av 30 blad och finns ute i butik från 7 maj.
 
 

Kommentarer
Postat av: Nilla Tankebubblor

Mycket fint!

2013-04-21 @ 18:56:13
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: JUNITJEJ

SÅ fint man kan ha!

2013-04-21 @ 19:13:17
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Linda

O så mycket fint!

2013-04-23 @ 22:30:21
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: Lena

Jag har också bara vita målade väggar (nåja, en svart också), men har på allvar funderat på Mr Perswalls betongtapet i stället för sänggavel i sovrummet.

Tack för fina hälsningar, de värmer!

Kramar

2013-04-25 @ 17:31:23
URL: http://jagochvitt.blogspot.com
Postat av: Karin O

Tack för inspon! Behöver verkligen lite nytt på väggarna nu:)

Trevlig fredag!

2013-04-26 @ 03:07:10
URL: http://kakansemlanoliven.se/

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar





Topplista Favoritlistan.se