Tänk till innan

Har ni sett Husräddarna på TV3, där de hjälper familjer som förlorat sitt hem i en brand. Jag har inte själv råkat upp för brand men där vi bodde tidigare brann huset på andra sidan gatan bara några meter från oss. Orsaken var ett doftljus, sådant som man tänder under en behållare med aromolja. Även där vi bodde innan dess brann det i en lägenhet i uppgången bredvid och då var det orsakat av en person som somnat från cigaretten. Det är naturligtvis fruktansvärt att råka ut för en brand och just därför är det extra viktigt att tänka till innan. Därför vill jag be er läsa igenom de här 10 tips för att brandsäkra ditt hem. Enkla tips som man lätt kan ta till sig och få in som rutin i vardagen. Och ni som bor i läghetet, har ni brandvarnare? Jag tror nämligen att det fortfarande är vanligast när man bor i hus. Köp snarast, det är en billig investering! De flesta brandvarnare ser ju ungefär likadana ut men här kommer några förslag på designade sådana för dig som tycker den biten är viktig!
 
 
 1 och 2: Jalo Helsinki, kan köpas här och här 3Jacob Jensen, kan köpas bl.a. här och här 4: Louise Van der Veld, kan köpas här och här.
 
Om man inte vill borra i taket finns Snapalarm som man knäpper på en lampsladd, se bilden här under, den är det ett kampanjpris på just nu här. Nej, nu finns det väl inget att tveka på när jag gjort det så lätt för er...
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Bra sagt!!
Det bör faktiskt vara standar i var mans hem!!

Den och en liten pulversläckare kan bli din och dina grannars bästa vän en dag...som man självklart hoppas inte kommer! Men då har man iaf gjort sitt yttersta!
Så om ni inte har dessa två livräddande tekniska under i era hem...skaffa dom IDAG!!

2013-04-17 @ 09:51:14
Postat av: Kerstins foto

Jodå, här finns det både brandvarnare och brandfilt. En billig livförsäkring som alla borde ha. Faktum är att stans kommunala bostadsbolag sätter upp branvarnare i varje lägenhet och det är toppen.
Läckra brandvarnare har du hittat. Den som man sätter fast på lampsladden var riktigt smart.
Ha det gott, Irene.
Kram

2013-04-18 @ 01:32:22
URL: http://www.kerstinsfoto.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se