När mörkret kommer...

Vad tidigt det blir mörkt på eftermiddagen nu och snart är det till och med mörkt när man åker till jobbet på morgonen. Jag gillar inte mörker nåt särskilt och framför allt inte den svarta väggen man ser när man försöker titta ut genom fönstret på kvällen. Så det är viktigt att lysa upp kring huset och särskilt också för att hålla ovälkomna borta. Oj, vad jag älskar den här tiden på året som vi har framför oss då det är dags att tända alla ljusslingor i trädgårdarna. Önskar man kunde ha det så alltid. Men övrig tid, hur har ni gjort runt huset? Och har ni belysningen tänd även på natten? Har ni rörelsebelysning? Efter inbrott hos grannen i höstas satte vi upp strålkastare som tänds så fort någon passerar nära huset och på uppfarten. Och lamporna runt altan får efter det också lysa hela natten. Känns tryggare så! Önskar en en fin fredag och trevlig helg!
 
Bild: Skeppsholmen
 
Lampan kommer från Jula. Kanske inte direkt den snyggaste men smart och man behöver ju inte placera den så iögonfallande för vinkeln går att ställa in. Likaså hur länge den ska lysa efter att någon passerat. Billig investering på 129 kr.
 
 

Kommentarer
Postat av: millandante

Wow vilket bra pris! Får nog klura lite på detta, för det är så välkomnande när huset lyser upp, och ovälkomnande för tjuvar då..;) Tack för tipset!!

Läser ikapp och önskar fin helg:)

2012-11-16 @ 14:49:39
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Jessica

Älskar ljus på, i runt, nära hus.
Vi har det i altantrappen, trappen vid ingången. På husväggar, under träd. En lampa med rörelsedetektor finns också där det är som mörkast på baksidan. Inte nu längre. Känns tryggt och är snyggt!

2012-11-18 @ 08:08:45
URL: http://retrolyckan.blogg.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar





Topplista Favoritlistan.se