Nästan där

Jag gillar fortfarande vitt.. och svart förstås! Även om trenden spår att "grått är den nya svarta" och att vitt är på väg bort, även om våren är pastellig och även om trä är inne. Jag har strävat mot den här typen av inredning i flera år och nu kan jag äntligen säga att jag är där, så gott som. Det ger stor tillfredsställelse! Jag älskar ljuset som vita väggar ger ett rum. Jag älskar den skarpa kontrasten mellan det svarta och vita. Jag älskar att det är så lätt att förändra med nya färger på kuddar och andra små detaljer. Och så älskar jag lugnet vitt ger. Så är det för mig, en del tycker tvärtom och tur är väl det! För fy vad enformigt det skulle vara om det såg likadant ut hemma hos alla och så tråkigt vi skulle ha när vi letar inspiration på andras bloggar! Eller hur! Bilderna kommer från min Pinterest-sida Black & White... Jag önskar er en trevlig helg!














Kommentarer
Postat av: Carina - inspirera

Vitt och svart är mina absoluta favoriter...

Kramen.

2012-01-20 @ 07:33:03
URL: http://karlssonjonna.blogg.se/
Postat av: Karin

Inspirerande!

2012-01-20 @ 08:28:42
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: tina

Hej och godkväll=) Oj vad inspirerande bilder du bjuder på, vitt och svart är såååå fint och bra att ha som bas och lätt att göra förändringar med som du säger.

Vad kul att du också håller på med lchf, då kan vi ju peppa varandra=). Har hållt på lite mer än en vecka och ett par kg har försvunnit, men vi får se om det fortsätter nedåt eller hur det blir. Jag har ju problem med min sköldkörtel också, med underfunktion så min ämnesomsättning är inte som den ska.Jag har iallafall bestämt mig att försöka gå ner för att må bra och vara rädd om kropp och hjärta. Som sagt, kul att ha en följeslagare, vi får höras om hur det går =)

Ha nu en fin helg och varm kram!

tina

2012-01-20 @ 22:56:16
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: alexandra

Snygg blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

2012-01-21 @ 03:38:09
URL: http://thisisalexandras.blogg.se/
Postat av: Rebecca Elfast

Ögongodis! Jättefina bilder - svartvitt är bra snyggt att kika på men jag är en färgtok så det blir aldrig så hemma hos oss:)

2012-01-21 @ 23:13:35
URL: http://www.rebelform.se
Postat av: a-k

Du är klok som en bok Irene och vitt kommer alltid vara snyggt!

2012-01-22 @ 19:47:48
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar





Topplista Favoritlistan.se