Vackert som inspirerar

Produktbilder som också tjänar som inspirationsbilder. För visst är dom vackra! Och en sak har de gemensamt också... de stora flaskorna. Eller damejeanne som de heter. Jag har flera sådana i mina gömmor som vi haft när vi gjort vin och sherry av frukt från trädgården men ingen i den här fina blå-turkos-petrolfärgen. I like! De hade passat mycket bättre hos mig än de bruna jag har. Bilderna kommer från House Doctor.
Kommentarer
Postat av: Åse - Interiörguiden

Mmmm jättefint! Jag skulle inte ha något emot en sådan där stor glasflaska med en trädgren i. Undrar hur länge en knoppande trädgren håller sig?Kram

2012-02-01 @ 08:20:52
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: anness design

Mycket vackra vaser! Man borde nog kunna hitta liknande på olika auktioner eller loppis.Hoppas att allt är fint!

/Kram Anne

2012-02-01 @ 16:14:58
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Kerstins foto

De där har ju blivit populära igen och nog ser man dom i vanligt klarglas och även brunt men jag tror inte jag sett dom i den här gröna färgen. Snyggt är det och nog skulle jag kunna tänka mig att ha en och då gärna med lite trollhassel i. Kan nog bli snyggt.

Hoppas att du har det bra, här har det varit fullt upp med bilder och barnvaktande. Jag och min kompis har dragit igång en fotoutställning igen. Det är jättekul, men kräver också en del engagemang så det har varit segt med bloggvärlden för min del. Men förhoppningsvis ser det lugnare ut nu.

Önskar dig en riktigt fin torsdag.

Kram

2012-02-01 @ 21:40:17
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: tina

Oj vilka härliga bilder! Den turkosa damejeannen var ju superfin,och hade passat finfint hos dig som du säger.Vi har en ståendes, dock i brunt glas, i trädgårdslandet. Kanske skulle ta in den,blev riktigt inspirerad nu, men det är ju alltid inspirerande att kika in här hos dig! Ha det bra!

kramkram/tina

2012-02-01 @ 22:20:40
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Satt och laddade hem bilder från dem i går. Så mycket snyggt! Tänk, jag tycker inte jag behöver en pryl till, men när jag tittar i deras katalog är det glömt för länge sedan.

2012-02-25 @ 16:40:12
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se