Burkar

Det är mycket kontor just nu, hjärnan går på högvarv... haha! Jag fastnade direkt för dom här burkarna när jag såg dom hos Kg Design! Jättefina! Tre stycken skulle vara fint på skrivbordet, en med spira och en i varje storlek av de andra! Perfekt för småsaker. Materialet är som det mesta dom gör... i silikonmaterial så det är ingen risk att de går sönder!Kommentarer
Postat av: Kerstins foto

De var riktigt snygga, så enkla men väldigt dekorativa.

Har kollat länken om Banksy, har faktiskt aldrig hört talas om honom förr. Eller så är det minnet som sviker. (Vilket är väldigt troligt.) Det ser onekligen intressant ut, skulle vara kul att se utställningen.

Bilden på mitt lilla hjärta är helt riktigt mitt lilla barnbarn. Han fyller ett år den sjätte juni men är ju född nio veckor för tidigt så vi ser honom som två månader yngre. Men visst kommer han att firas den sjätte juni, det är ju hans födelsedag. :)

Han lär inte synas i bloggen speciellt ofta då hans far inte vill att han ska figurera på nätet i onödan men bilder som inte visar honom i helhet är okej. Visst är det fantastiskt med barnbarn, man kan inte bli mer kär tror jag. :)

Ha en fin torsdag, Irene.

Kram

2012-04-26 @ 00:38:28
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Carina - inspirera

Riktiga godingar!De skulle kunna få flytta hem till mig också...

Kramen.

2012-04-26 @ 10:11:39
URL: http://inspirera.bloggsida.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se