Therese Sennerholt x 3

Imorgon släpps två nya uppsättningar med fyra kort av Therese Sennerholt, Celebration och Customer Edition. De brukar säljas slut snabbt så vill man lägga beslag på några bör man hålla sig framme å det snaraste, så ställ klockan på 8.00.


I början av hösten kom Therese Sennerholt dessutom med nya tänkvärda ord i sin vanliga snygg-snygga grafiska stil som jag tokgillar! Funderar på om jag ska slå till på en tavla över den nybeställda bänken i vardagsrummet. Jag älskar verkligen stylingen med de svarta ballongerna. Vem? Duktiga Lotta Agaton! Foto: Lika duktiga Pia Ulin


Till sist men absolut inte minst... så har Lotta Agaton haft en inredningsstylistkurs på Beckmans under hösten och eleverna fick till uppgift att styla Therese Sennerholts nya tryck som även dom lanseras imorgon. Vinnarstylingen är den som ses på bilden nedan gjord av AnnaLeena och det kommer att bli den officiella bilden för kollektionen. Kan dock inte låta bli att visa ytterligare några fint stylade bilder, vill du se mer finns alla elevers arbeten samlade här. Fotograf är Pia Ulin.




Stylister: Kristine Nordström, Lisa Martinis, Pella Hedeby, Maria Ramse

Kommentarer
Postat av: Malin

Hon är verkligen SÅ duktig. Var faktiskt inne och kikade nu vid 8-tiden. Den här gången står jag dock över. Var ute efter lite mer juliga motiv - men bara ett av korten berörde julen.



Ha en fin helg!!

Kram malin

2011-11-25 @ 08:07:02
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Therese Sennerholt

Hej! Tack för ett superfint inlägg om mina saker. Uppskattar det verkligen. Malin, man får ytterligare ett kort med på köpet idag och det är mer juligt. Bara ett litet tips. Ha det fint!/Therese Sennerholt

2011-11-25 @ 10:43:52
Postat av: elin hallman

Älskar de tavlorna!

2011-11-28 @ 09:44:36
URL: http://elinhallman.blogg.se.

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar





Topplista Favoritlistan.se