Soffan i trädgården

Hoppas ni haft en fin Nationaldag! Vi brukar inte alls fira utan vi har istället tillbringat dagen i trädgården med planteringar, barn och barnbarn. Och så har vi grillat... men hör och häpna, vi var tvungna att sitta inne och äta för det blåste upp till full storm ute! Visst är det skönt med lite fläktande vindar när solen ligger på men inte riktigt så mycket, tack! Här om dagen målade jag klart soffan och nu har den kommit på plats så jag tänkte visa er! Den är målad med hammarlack i silver och så svart lasyr på sitsen. Jag vet att många tycker att man inte ska ändra på originalfärger osv. på gamla möbler men så här passar den mig bättre än som grön som är originalfärg eller vit som den här var från början så jag är nöjd! Kul att höra vad ni tycker?
Kommentarer
Postat av: A-K

Det blev ju jättebra med soffan. Vi har firat med nationaldagsbakelse och kaffe uppe bland pimpinellrosorna i Botaniska och där fläktade det härligt också, fast det är inte helt lätt att fota blommor när det blåser.

2011-06-06 @ 21:01:43
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Lissen

Bättre måste det vara att trivas med det man har, oberoende vad andra tycker.Vad fin soffan blev Irene. Silverfärgen smälter ihop med betongplattorna och den svarta färgen blir bra kontrast.Vad snopet att ni fick sitta inne, men det har varit många fina dagar.Kram Lissen

2011-06-06 @ 21:04:47
URL: http://lissento.blogg.se/
Postat av: Malvaline

Riktigt snygg soffa, gillar ormbunk-mönstret.

2011-06-06 @ 21:12:01
URL: http://malvaline.blogg.se/
Postat av: Åse - Interiörguiden

Jag tycker soffan blev riktigt snygg!

2011-06-06 @ 21:45:31
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: Maria Westerlund

Det finns inga regler för vad som skall bevaras i original! Soffan blev riktigt fin!

2011-06-06 @ 21:48:48
URL: http://miawinredning.blogspot.com
Postat av: milla-andante

Det blev ju jättefint!! Gillar att sitsen bryter av med det svarta!! Fem poäng av fem möjliga!:)Tråkigt med dina krukor... och tyvärr har jag inga bra tips, men återkommer om jag springer på några intressanta!

Självklart får du en lott även som tidigare Millandante-gillare Irene!!:) KRAM

2011-06-06 @ 22:51:40
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Jag tycker det blev kanonbra. Man måste gå efter vad man själv tycker, inte vad andra tycker. Fina färger och fin kontrast blev det mellan det svarta och silvriga.

Vad synd att det blåste upp till storm, det är ju så mysigt att sitta ute, speciellt en sån här dag. Vi har nog vant oss vid blåsten och har nog dessvärre resignerat lite. Men visst är det ett bestyr att försöka fota blommor som aldrig är stilla. ;)

Ha en fin tisdag, Irene.

Kram

2011-06-07 @ 01:04:24
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Carolina

Ååh så läckert mönster på ryggpartiet, hur snyggt som helst! Jag tycker inte alls att det är så viktigt att bevara det gamla, speciellt inte när det "bara" kommer till färgen. Soffan är ju densamma för det. Jag vet inte om jag själv hade valt svart på sitsen däremot, inte för att det är fult på nått vis, det bröt av fint som många andra redan sagt, och praktiskt är det ju med, man slipper ju alla märken som brukar kunna bli. Men svart är en ganska hård färg, annars gillar jag att du valde silver till det övriga.

2011-06-07 @ 08:22:40
Postat av: Proforma - Irene

Tack alla för fina kommentarer. Jag är supernöjd med soffan! Det är ändå kul med lite feedback... även om man gör som man vill... och gjort är gjort! :)Carolina: Kul att du tycker till, det gillar jag! :)

Att vi valde just svart till sitsen beror på att jag ville matcha spaljéerna och bärstöden som är i samma färger samt de kommande odlingslådorna som också ska bli svarta. Det känns faktiskt inte alls hårt när man är på plats men jag håller med dig... på bilden upplever man det nog mer.

2011-06-07 @ 11:29:09
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det där har du gjort riktigt bra, tycker den är så mycket häftigare nu - klassiskt möter modernt!

Kram Jenny

2011-06-07 @ 20:07:47
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Klart som tusan att du ska måla om den! Riktigt coolt när modernt svart möter den traditionella stilen på soffan.

2011-06-07 @ 22:46:28
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: Carina - inspirera

Jättefint! Den passar ju helt super...

Kramen.

2011-06-08 @ 07:59:23
URL: http://inspirera.bloggsida.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se