Ett annorlunda toabesök

Nu måste jag berätta om det där toabesöket... och det är faktiskt inte så illa som det kan verka.
I Kina finns det olika typer av toaletter, allt ifrån hål i golvet till lyxiga toaletter. Och det är den senare jag ska berätta om... eller ni kanske trodde något annat, haha! Den här toaletten hittas i restaurangen 100 Century Avenue som tillhör hotellkedjan Park Hyatt och finns på 91:a våningen i "kapsylöppnaren". Kommer ni till Shanghai någon gång måste ni bara testa, lova det för det är faktiskt en upplevelse, en något annorlunda sådan. Snygg, ren och prydlig med sober och elegant inredning och personal som öppnar dörren för dig. Så jag klev in på toan och låste om mig, stod och tittade en kort stund för att ta in hur det såg ut därinne när locket på toastolen plötsligt öppnades av sig själv och en lampa tändes... i toastolen! Så jag gör mig redo och sätter mig ner för att genast märka att toaringen har värme i sig. Jamensåklart... med det subtropiska klimatet i Kina skulle en varm bakdel inte gilla en kall ring, det måste ju vara därför! Så när jag satt där och "filosoferade" och tittade mig runt fick jag se en panel vid sidan om mig. Jag blev full i skratt och tänkte... "det här kan bara inte vara sant"... men jodå, det var det allt! Ja, ni fattar ju själva när ni ser bilden... tur att jag hade kameran med mig. Så jag testade... den lila så vet ni vad jag "filosoferade" om! Satt och väntade på helspänn vad som skulle hända. Så kom en välinriktad dusch som tog mitt i prick!!! Yes! Och samma resultat med alla knapparna, för jag var ju bara tvungen att testa... och torken också, förstås! "Rear cleansing" kan jag säga var högtrycken för den som vill veta! Jaaa... jag kan inte säga annat än att det är en hel vetenskap att gå på fintoa i Kina... och ren och torr var jag också när jag gick ut från toan med ett stort leende på läpparna!! Visst får man vara med om mycket... eller hur!
Här i Kina fungerar inte Facebook! Inte heller 'blogspot' så ni som har era bloggar där kan jag inte besöka, det blir bara en tom sida när jag klickar dit och samma är det med 'bloglovin' där jag har alla bloggar jag brukar kolla in. Google kan man söka på men inte klicka sig vidare från när det gäller bilder framför allt, ibland inte andra länkar heller.


Kommentarer
Postat av: Linda

Haha vilken upplevese :)

2011-08-10 @ 07:17:55
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com/
Postat av: bella

Haha, Perfekt!

2011-08-10 @ 08:08:01
URL: http://belladavis.blogg.se/
Postat av: Jess

skratt. Roligt inlägg. Vilken upplevelse :-)

2011-08-10 @ 08:16:24
URL: http://retrolyckan.blogg.se/
Postat av: Lena

På Yasuragi Hasseludden har de en liknande toalett i sviterna- ingen varm sits, eller tork....men övriga knappar fanns att trycka på!Ha det fint!Lena

2011-08-10 @ 08:50:08
URL: http://jagochvitt.blogspot.com
Postat av: Annette

Underbart!!! :-)Kram Annette

2011-08-10 @ 21:17:01
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: LissenTo

Hihi,man tror nästan inte att det är sant.

Stunden där inne kan bli lång förstår jag, om man ska testa allt :-)

2011-08-10 @ 22:28:02
URL: http://lissento.blogg.
Postat av: Kerstin

Helt otroligt! Vilka grejer det finns, men nog måste det ha varit lite nervöst att trycka på knapparna? ;)

Sköt om dig.

Kram

2011-08-11 @ 23:41:06
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Anna - Stugstrapatser

Herregud, så roligt! Och så modigt av dig att testa! :D Fniss.

2011-08-19 @ 08:57:41
URL: http://www.stugstrapatser.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se