Nattgäst

I morse när vi kom ut såg vi att vi hade haft nattgäster, en av gräsmattorna var uppgrävd. Detta är tredje gången det händer och vi börjar bli en aningens trötta med alla hål i gräsmattan. Har nu sökt på nätet och förstår då att vi är "hemsökta" av en grävling.
Ingen av våra grannar får besök utan bara vi så det är väl vi som har de godaste maskarna, för det är det som den är ute efter. En grävling kan vända upp hela trädgården på några timmar. Hittar de godsaker ger de sig inte. Sedan kommer de tillbaka när de blir hungriga igen... och det är ju precis vad den gör. Det finns ingenting man kan göra för att bli av med den, om man inte tillkallar kommunens jägare.

Det kanske finns någon som vet vad man kan göra för att bli av med den.

image167

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad trist med din butik! Min mamma råkade ut för samma sak, men det är hennes grossister jag nu har nytta av:P Hennes butik låg inte heller så bra, men jag tyckte hon hade superfina saker...men men. Tack för dina tips och jag tror absolut att nätet är bra, för man når ju hela världen därifrån. Dock så finns det ju många webshoppar, så den måste ju vara unik på något sätt. Kram

2008-05-29 @ 11:01:43
URL: http://carlssonkarlsson.blogg.se
Postat av: Jocke

grävlingen äter inte mask utan ollonborre som är en stor vit larv med rött huvud och röda ben.. äcklig som fan.. Grävlingarna hör vart larverna finns under gräset och gör ganska kirurgiska ingrepp för att få tag i larverna. Bästa medecinen är att sitta med en flaska Laproigh på altanen och hagelsprakaren laddad hela natten.. dom kommer väldigt sent på natten vanligtvis.

2008-07-31 @ 23:43:09

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se