På gästtoan

Jag har haft ett sug efter nån förändring på toan nere... gästtoan... och har då och då funderat på en hylla över handdukarna. Egentligen var det "apoteksburkarna" som satte fart på tanken, dom är riktigt gamla och kommer från Bofors (ni vet... krut, dynamit och Nobel) och man förvarade krut i dom förr i tiden. Hur som helst så gjorde jag i alla fall slag i saken, åkte jag till glasmästaren och beställde en glasskiva och sedan till beslagsbutiken och köpte hållare. 275 kronor komplett landade det på så det blev billigare än att köpa en färdig från badrumsbutiken! Och så här blev det! Tänk vad ett par burkar kan göra...
 
 
Doftpinnar från Savon de Marseille (Anis/Patchouli), Vitaminburk från Lagerhaus, Ljuslyktor Kivi från Iittala, flaskor, sjöstjärnor och snäcka privat.

Kommentarer
Postat av: Kerstins foto

Men så fint det blev, tänk att så lite kan höja ett rum så mycket. Ser väldigt inbjudande och välkomnande ut. Hade aldrig kunnat tro att hyllan skulle bli så billig, trodde faktiskt det var dyrare att gå till glasmästare.
Nej, vi har inte fått nån snö, det kom lite för ett par veckor sedan men det försvann fort. Det är runt fyra grader på dagen och grått, disigt och regnigt. Inte kul väder alls och med det vädret känns det som att det är mörkt nästan jämt. Hoppas på lite sol snart.
Hoppas också att ni har hyfsat väder.
Må så gott.
Kram

2013-11-06 @ 01:01:00
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Ambienti

Jätte snyggt med de varma tonerna!
Kram
Christina

2013-11-06 @ 16:06:06
URL: http://www.ambienti.se/blogg

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se