Sommar-semesterlunk

I år och för första gången går denna blogg från och med nästa vecka över till en skön sommarsemesterlunk med lite färre inlägg. (Semestern börjar visserligen inte förrän veckan därpå men nästa veckan är fylld med så mycket jobb och känner jag mig rätt är jag ganska trött när jag kommer hem) Men tro nu inte att det blir alldeles tyst här! Nej, det beror på väder och vind... och på vad som dyker upp att göra. Vi har inte planerat något i år utan tar dagen som den kommer. Det blir dagsutflykter och säkert annat skoj också! Ni som använder er av bloglovin´ ser ju så snart det händer något här och ni andra som inte har Proforma med där kan snabbt och enkelt klicka på knappen längst ner till höger i detta inlägg eller på knappen under min bild i högerkolumnen för en prenumeration. Nej, nu tar vi helg, va´! Önskar er en trevlig sådan med denna härliga bild från Sköna Hems facebooksida! Hoppas hoppas vädret håller i sig...
 

Kommentarer
Postat av: Mrs. b

Fin helg!
Och underbar poolmiljö-där skulle man gärna slappa lite.

2012-07-06 @ 20:17:30
URL: http://mrsbandco.se
Postat av: It's a house

Hi hi va roligt med jordgubbsskydden, kommer att bli kanonsnyggt i svart! Hoppas att skatorna låter gubbarna vara i fred nu =)

2012-07-06 @ 21:44:21
URL: http://www.itsahouse.blogspot.com
Postat av: It's a house

Hi hi va roligt med jordgubbsskydden, kommer att bli kanonsnyggt i svart! Hoppas att skatorna låter gubbarna vara i fred nu =)

2012-07-06 @ 21:44:26
URL: http://www.itsahouse.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Pool hemma gör att det alltid känns som semester ;)
Hälsningar Yvonne från Leo & Elefanten där sommarrean pågår för fullt

2012-07-08 @ 23:22:36
URL: http://www.leoochelefanten.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se