Ellen DeGeneres och Portia de Rossi hem

Underbara helg, så ljuvligt väder! Vi har praktiskt taget levt på altan och i trädgården. Det kanske hjälpte att klaga en smula! Sänggaveln blev i alla fall sågad och skumgummin tillskuren men sedan lade jag det åt sidan för att bara vara. Jag har verkligen njutit de här två dagarna! Och nu närmar sig semestern med stormsteg, bara en vecka kvar! Men det blir en dryg vecka eftersom jag jobbar alla dagar och är inte hemma förrän sju-halv åtta varje kväll! Men allt går ju om man vet att man har något att se fram emot, eller hur!
 
Jag ramlade på Ellen DeGeneres hem i Santa Monica där hon bor tillsammans med Portia de Rossi. Ellen visar sig vara riktigt design- och inredningintresserad och har inrett deras ranch med bland annat antik skandinavisk design. Här finns Arne Jacobsen, Poul Henningsen och Fabricius & Kastholm representerade tillsammans med svenska möbler av modell äldre. Noga utvalda för att passa in och ihop med varann! Några bilder på bloggen... och så hittar du resten här! Med det önskar jag er all en fin vecka med sol och värme!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotograf: William Abranowicz via Elle Decor

Kommentarer
Postat av: Linda - Formfront

Tänk om man hade den där takhöjden hemma:)
Hur fint som helst!

2013-07-08 @ 11:06:22
URL: http://formfront.se
Postat av: Kerstins foto

Det var inte dumt det där. Härlig takhöjd och oväntat ljust inrett, amerikanerna brukar väl ha rätt mycket mörkt trä så det här kändes fräscht.
Vad härligt att ni haft så fint i helgen och att du fått en chans att bara vara. Skönt med tanke på de långa arbetsdagarna.
Vi hade också fint i helgen men troligen inte lika varmt som hos er. Idag har det blåst kalla vindar och det ser inte så lovande ut de kommande dagarna. Men värmen kommer förhoppningsvis tillbaka igen.
Jobba inte ihjäl dig nu.
Sköt om dig.
Kram

2013-07-09 @ 00:34:17
URL: http://www.kerstinsfoto.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se