Nyheter från Lightyears

Att jag gillar lampor kan jag inte sticka under stol med men oftast hamnar de jag fastnar för utanför min budget. Favoritönskelampan... eller lamporna kanske jag skulle säga för det finns en till... trånar jag fortfarande efter och även om det kommer många fina lampor hela tiden så står de fortfarande högst på lampönskelistan.
 
 
Senaste nyheten hittar man hos danska Lightyears som hakat på trenden med koppar i den här 50 år gammal lampa som åter kommit i produktion. Det finns mycket fin design med många år på nacken så jag är inte alls förvånad att tillverkare tittar tillbaka för att hitta gångbar design för nutid. Orient designades av Jo Hammerborg 1963 och Lightyears har i samarbete med hans familj tagit fram denna modell i två storlekar trogen sitt ursprung. Ni kan inte annat än hålla med om att den fortfarande håller måttet!
 
Just nu visas upp på Euroluce under den internationella designmässan Milan Furniture Fair (Salone Internazionale del Mobile) som startar idag. Från och med augusti finns den att köpa i butik.
 

Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Så snygga lampor!

2013-04-09 @ 20:49:15
URL: http://www.junitjejen.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se