Verbiere

Men hur snyggt var det inte med brunt, va! Ja, färgmässigt så föll jag för de här bilderna! Och så fick jag se en av drömlamporna i förgrunden, Kvist från Örsjö Belysning. Jag läste hos bloggen Formfront att LampGustaf kommit med en lampa som är slående lik. Vad man än tycker om kopior och efterapningar så kommer de alltid att finnas. Och här skäms de inte för sig så lik som den är. Och snygg också kan jag inte annat än tycka! Ja, man hamnar lätt i ett dilemma! Och jag kan förstå varför man köper kopior för vem kan lägga 12-13 tusen på en lampa? Det är inte många, det! LampGustafs lampa Verbiere ser ni sist i bildraden. Önskar er en fin fredag och helg!
 


 
 
 
Bilder: Bilder från detta huset hos ESNY
 

Kommentarer
Postat av: kaffehörnan

Underbara bilder

2012-09-16 @ 13:57:12
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Kerstins foto

Där fanns mycket snyggt, gillar det bruna, ger en varm känsla i allt det vita. Snyggt!
Må så gott.
Kram

2012-09-17 @ 22:33:42
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Mixathem

Knepigt det där med plagiat! Helst så skulle dom bara försvinna från marknaden. Men som du sa, ska en "vanlig" ha råd då gäller det nästan plagiat..

2012-09-17 @ 22:51:35
URL: http://mixathem.blogspot.com
Postat av: Linda

Tack för länken:) Visst är den underbar ändå, kopian:) Vi letar hus och du kan nog föreställa dig hur "dröm-möblerandet" pågår för fullt i tankeverkstan.

Jag har bara fått inpriset på lampan då jag jobbar med ett projekt mot slutkund. Skulle tro att den landar på ca 3000-3,500:- ute i butik. :) Betydligt snällare mot plånboken!

2012-09-18 @ 13:58:36
URL: http://formfront.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se