Bloggforum 2012, del 3

Måndagen startades upp med godaste frukosten på hotellet. Där fanns nog allt att välja på. Klockan nio kickades dagen igång med att Lagerhaus marknadchef Johanna Cargioli presenterade företaget, produkter och design och vi fick också en inblick i hur deras bloggshoppar fungerar. Det avslutades med några små tittar på höstens nyheter.


Nordsjö Idé och Designs arkitekt och designchef Per Nimér och berättade om sitt arbete över världen, internationella trender och andra projekt. Vi går mot mer softade nyanser fick vi veta... man matchar ihop nyanser som ligger nära varann istället för att ha accentfärger. Härligt, precis vad jag gillar!



På eftermiddagen hölls workshop och då var även marknadschef Charlotta Wessman med från Nordsjö Idé och Design. Vi fick veta hur man skapar speciella atmosfärer med olika kulörer och färgkartor. Alla fick vi välja ut varsin färg ur deras stora sortimentet av färger. Märkligt nog gick alla färgnyanser att kombinera med varann och blir till fina paletter. Uppe till vänster är vår grupps färgpalett som vi döpte till Caribbian Vintage.



Dagen och hela Bloggforum avslutades med att Göteborg & Co välkomnade oss tillbaka till Göteborg igen i framtiden samt överraskade oss med en liten kort chokladprovning. De hade tagit med sig Jeanna Kanold från "Flickorna Kanold" och vi fick prova mörk 70% choklad, Göteborg Havssaltstryffel och Passion-chilitryffel. Havssaltstryffeln måste ni bara testa när ni är i Göteborg! Mums!


Kommentarer
Postat av: Jenny - Hemtrender

Ja visst var det en fantastik Bloggträff!!:)

Kul att träffa dig igen,

Kramkram!:)

2012-05-10 @ 21:12:14
URL: http://Hemtrender.com
Postat av: Anna-Caroline {Design Studio 210}

Roligt att fa se bilder ifran bloggeventet :)

2012-05-18 @ 20:18:36
URL: http://www.designstudio210.com

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar





Topplista Favoritlistan.se