Tävling

I samarbete med lampbutiken Belysningsdesign har jag en tävling där man kan vinna ett presentkort på 300 kronor att handla för i webshopen. Tävlingen består av två uppgifter och svaret skriver du i kommentarsrutan till detta inlägg. Fram till och med 18 mars kl. 24.00 pågår tävlingen, efter det meddelas vinnaren här på bloggen samt i ett mail så glöm därför inte att skriva din mailadress. Beslutet om vinnaren kan ej överklagas! Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Om du vill får du väldigt gärna sprida tävlingen på din egen blogg, på Facebook och via mail till vänner.

Här kommer tävlingsupgiften:
1. Gå in på Belysningsdesigns hemsida, välja ut en lampa eller fler och berätta i vilket rum du skulle placera den.
2. Skriv en kort motivering varför just du ska vinna.

Lycka till!

SE HÄR VEM SOM VANN!


Kommentarer
Postat av: Lisa

http://www.belysningsdesign.se/dallas-pendel-gulÄr inte den gula Dallas-pendeln helt fantastisk? Jag skulle sätta den i fönstret i mitt sovrum, som går i vitt och grått men med en begynnande gul trend i detaljer. Ett fint rum på väg att bli riktigt "vårigt".Tack för en bra blogg!

2012-03-06 @ 07:26:17
Postat av: Marianne Eriksson

Jag gillar enkelheten hos denna Åled bordslampa http://www.belysningsdesign.se/aled-bordslampa-krom.

Jag skulle ha den i mitt "datarum" för där behöver jag en bra belysning.

2012-03-06 @ 08:08:15
Postat av: Solbritt

http://www.belysningsdesign.se/markslojd-buxbom-60Jag har alltid önskat mig belysning i min trädgård och den här skulle passa så perfekt.

2012-03-06 @ 08:43:50
Postat av: Frida T

Jag skulle behöva denna http://www.belysningsdesign.se/are-taklampa-borstad-stal till våran toalett. Har tänkt att måla om toaletten och då skulle det bli snyggt med en ny lampa dit.

2012-03-06 @ 09:38:09
Postat av: Carola L

2x http://www.belysningsdesign.se/stella-1-vagglampa-borstad-stal till vårt badrum skulle inte vara fel!Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/march/presentkort-300-balysningsdesign.html

2012-03-06 @ 09:39:58
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Carina - inspirera

Jag längtar till utomhusliv och de urläckra lamporna i Köpenhamns-serien skulle passa så super!

Att sitta i lampans sken i den ljumma sommarnatten med mannen i mitt liv - det låter väl underbart!Hoppas på tur!

Kramen.

2012-03-06 @ 10:17:21
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Paola Allegrini

En vacker fönsterlampa skulle jag vilja ha i mitt syrum, som för tillfället bara har en tråkig bordslampa. Den här (Lohals 18 i vitt) skulle passa alldeles utmärkt:http://www.belysningsdesign.se/lohals-18-fonsterlampa-vit

2012-03-06 @ 10:52:16
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Jag är jättegärna med och tävlar!- Jag skulle köpa den här vackra, frostade fönsterlampan http://www.belysningsdesign.se/stavanger-15-fonsterlampa-frost till vårt kommande kök. Vi flyttar vid månadsskiftet, och jag skulle så gärna vilja ha en snygg fönsterlampa för mysiga kvällar vid köksbordet.- Jag har tipsat här: http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2012/march/jag-tavlar-om-ett-presentkort-fran-belysnings.htmlNu håller jag tummarna stenhårt! Kram, Ingrid

2012-03-06 @ 11:01:07
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Sofie D

Två golvlampor som ska användas som sänglampor står högst upp på önskelistan till mitt och sambons nya sovrum. B-LIGHT Golvlampa Vit http://www.belysningsdesign.se/b-light-golvlampa-vit tyckte jag var riktigt fina och så praktiskt med små bord perfekt i ett sovrum.Lamporna är lite för dyra enligt min plånbok så ett litet bidrag skulle inte sitta fel ;)Tack för en toppen blogg!

2012-03-06 @ 11:14:52
Postat av: chanette *pixi-jo*

jag skulle valt--http://www.moderskeppet.se/grunderna/den e så galet läckert retro och jag e kär...super duper vacker, den hade lyft hela vårat stora rum till skyarna

2012-03-06 @ 11:20:46
URL: http://chanette.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Hej,

1. Om jag vann skulle jag köpa två stycken Ekelund bordslampor från Markslöjd (http://www.belysningsdesign.se/markslojd-ekelund-bordslampa)att ha i mina vardagsrumsfönster.2. Jag har länge varit på jakt efter nya lampor till mitt vardagsrum, men inte hittat någonting som känts bra. Industrilampor finns det gott om, men industrilampor på fot och som har allt för mycket skrivbordskänsla över sig är desto svårare att hitta. Därför slog mitt hjärta ett extra slag av förtjusning då jag såg dessa fina lampor från Markslöjd.

2012-03-06 @ 11:59:03
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Linda J

Jag skulle gärna vilja ha denna: http://www.belysningsdesign.se/markslojd-koge-bordslampa-lila

Har en katt som verkar ha satt i system att putta omkull mina favoritlampor och blomkrukor. Är just nu utan lampa i mitt mysrum. Rummet går i grått och lila och lampan skulle passa så bra i hörnet vid min gamla vinylspelare.

2012-03-06 @ 12:22:57
Postat av: susanne

Hej!

1. Denna snygga lampa i krom vill jag gärna ha hängandes över vårat lilla köksbord här hemma! http://www.belysningsdesign.se/lampgustaf-portland-taklampa-krom

2.Vi är två fattiga studenter som bor trångt i en etta. De flesta möbler vi har är ärvegods från familjen. Det skulle vara så otroligt härligt att ha något modernt och stilrent i lägenheten också.

2012-03-06 @ 13:39:58
Postat av: Michaela Andersson

Hej jag skulle ABSOLUT köpa denna lampskärm till min lampfot i sammet som just nu saknar lampskärm. Jag skulle ha den i vardagsrummet där den skulle bli en jättesnygg kontrast mot det "moderna". Jag gillar fransar och formen på denna är ju bara så snygg!

http://www.belysningsdesign.se/lampgustaf-moster-lampskarm-gron

Jag skulle vilja vinna för att jag är tokig i lampor och jag har liksom köpstopp på lampor just nu....

2012-03-06 @ 15:10:31
Postat av: Evelina

1. Jag skulle placera http://www.belysningsdesign.se/darwin-5-taklampa-klar i köket, ovanför köksbordet. Superfint skulle det bli!

2. Eftersom jag inte har någon taklampa eller någon kökslampa.

2012-03-06 @ 18:33:07
Postat av: Lena

Med en nyrenoverad stuga, som vi nu ska flytta till permanent, vore en snygg utebelysning helt rätt. En stolplampa i gjutjärn skulle lysa upp vår tillvaro (och skogstomt) perfekt. Titta här: http://www.belysningsdesign.se/naima-stolpe-svart

2012-03-06 @ 21:23:59
Postat av: Spacegirl

http://www.belysningsdesign.se/markslojd-smogen-bordslampa

Jag skulle ha den i vardagsrummet för att få ännu mer mysbelysning :-)

Det vore härligt nu på vintern, då behövs mer ljus.

2012-03-06 @ 23:50:21
URL: http://spacegirl.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej!Om jag har turen att vinna skulle jag köpa den här ljusslinganhttp://www.belysningsdesign.se/markslojd-sken-led-ljusslinga-50-ljus-innevi bor för tillfället hela lilla familjen i min fars friggebod på 17 kvm och den hade varit perfekt som natt/mysbelysning här!Mvh

Karin

2012-03-07 @ 00:14:15
Postat av: liselotte

Är jättegärna med och tävlar! Skulle köpa denna fina lampa http://www.belysningsdesign.se/vaggeryd-taklampa-vit-bla om jag skulle ha turen att vinna.

Jag vill vinna för jag skulle då ge denna fina lampa till min dotter att ha i hennes sons rum, de har nyss flyttat till egen lägenhet och då är det mycket som måste införskaffas och skulle vara så roligt att hjälpa dem med denna fina lampa till Hugos rum.

2012-03-07 @ 08:10:21
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Ida

http://www.belysningsdesign.se/colourlamp-den-kan-byta-farg-1Vi har precis flyttat in i en ny lägenhet. Lägenheten känns perfekt, förutom att det sitter en ytterst ful taklampa kvar i vardagsrummet. Det är en skamfläck i en så fin lägenhet annars. Denna lampa kommer göra lägenheten komplett!

2012-03-07 @ 13:20:50
Postat av: Anna-Lena

http://www.belysningsdesign.se/solna-vagglampa-frost

Skulle verkligen behöva en ny hallampa- våran passar bättre på i förrådet..

2012-03-07 @ 15:54:13
Postat av: Marie

Jag skulle köpa den här: HELLEKIS Kristallkrona Krom för den skulle verkligen passa perfekt i vår hall som vi länge letat efter lampa till.Hallen har vitmålade väggar, golv i mörkbrun såpade råa breda ekplankor. I taket har vi rå panel av breda plankor, även dessa vitmålade med en liten "glipa" mellan som är sååå snyggt. På golvet har vi en äkta iransk matta, inhandlad i Dubai och på väggen en snygg "tavelvägg" genom en ram i mörkbrunt från SIA. Jag skulle väldigt gärna vilja skriva till att vi i taket har en HELLEKIS Kristallkrona Krom, köpt på www.belysningsdesign.se. Men det kanske jag snart kan göra!!!Tack för mig!

2012-03-07 @ 17:12:26
Postat av: millandante

MARIEDAL 8 Kristallkrona Guld är precis den glamour som skulle göra susen i sovrummet. Vilken dröm att ligga där under den glittrande lyxen:)Vi flyttade till större hus för snart sex år sedan men har ännu inte lampor så det räcker i alla rum så denna vinst skulle vara en välkommen ljuspunkt:)millandante@live.se

2012-03-07 @ 22:55:01
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: eva öst

Idag när jag skulle natta min son som är 9 år så sa han : Jag vill inte att du tar bort julstjärnan i mitt fönster , för jag brukar alltid tända den innan jag ska sova. (jag har låtit den hänga kvar med flit eftersom han inte gillar att sova i mörker och jag har inte hunnit köpa en lampa att ersätta den med. Därför skulle fönsterlampan http://www.belysningsdesign.se/himla-fonsterlampa-antik bli perfekt i hans fönster. Han har svarta detaljer i sitt rum.

2012-03-08 @ 02:19:05
Postat av: Emma S

Jag och min sambo är precis mitt i en bostadsaffär och om allt går vägen kommer vi köpt vår första gemensamma lägenhet inom kort och Vi skulle verkligen behöva lite ny inredning och speciellt lampor (har haft problem med ett fönster i vår nuvarande lägenhet som slagit upp mitt i natten när de blåst mycket vilket resulterat i flera sönderslagna lampor). Skulle vilja ha den här fina och enkla fönsterlampan i vårt blivande kök :-) http://www.belysningsdesign.se/globus-1-fonsterlampa-matt-vit

2012-03-08 @ 17:22:07
Postat av: Annelie

Mitt sovrum har sparsamt med färger, men den här lampan skulle vara en önskvärd färgklick på ett litet bord http://www.belysningsdesign.se/markslojd-koge-bordslampa-lilaHar sällan pengar över för snygga prylar så nu hoppas jag på vinst!!!

2012-03-08 @ 17:41:20
Postat av: guldmulten

Jag har länge behövt en lampa att ställa intill soffan för att kunna läsa tidningar och virka.

Här finns en finfin

Tingsryd Golvlampa

För att den är röd, färg blir man glad av och för att den heter Tingsryd som min man håller på i hockey :))

2012-03-08 @ 19:52:31
URL: http://guldmulten.blogg.se/
Postat av: Lena

http://www.belysningsdesign.se/lampgustaf-dallas-taklampa

Över den nya köksön, som ännu inte finns, i det blivande huset, som blev liiite dyrare än vi tänkt. Visst skulle Gert Wingårdh bli glad om vi hade en sån lampa i hans hus?

Själv skulle jag komplettera med http://www.belysningsdesign.se/dallas-pendel-svart i fönstret ovanför kökshon!

2012-03-08 @ 21:53:08
URL: http://jagochvitt.blogspot.com
Postat av: Millah - mamma till Amilia ❤

Jag är absolut med :)1. Denna fina lampa skulle jag sätta i barnrummet som vi snart ska fixa till våran dotter: http://www.belysningsdesign.se/vaggeryd-bordslampa-rosa2. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna så att jag har chansen att köpa en fin barnlampa till lilla Amilias kommande rum, skulle betyda mycket.3. Tipsat om tävlingen här: http://millahoman.blogg.se/tavlingar/2012/march/presentkort-183.htmlKramar // Millah

millahoman@hotmail.com

2012-03-08 @ 22:55:14
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Paul

Hejsan!

Är mer än gärna med och tävlar.

Hade valt denna fönsterlampa:

http://www.belysningsdesign.se/lohals-18-fonsterlampa-vit

Den hade jag placerat i vårt kök, då vi har hund och barn så är det lätt hänt att lamporna i fönsterkärmen ryker i golvet.

En fönsterlampa hade underlättat det en hel del, och så är den ju även riktigt snygg!Önskar dig en trevlig helg,

Paul

2012-03-09 @ 08:01:37
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar om presentkortet. Jag skulle köpa denna plafondhttp://www.belysningsdesign.se/bogense-35-taklampa-frostDen skulle placeras i vårt sovrum. Idag har vi en superäcklig ris/papperslampa som hänger så långt ner att sambon slår huvudet i den, dessutom blir den superdammig och äcklig. Därför skulle denna plafond passa bättre hemma hos oss.Har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2012/march/presentkort-belysningsdesign-183.html

2012-03-11 @ 17:22:53
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Erika

1. Jag skulle köpa denna: http://www.belysningsdesign.se/vaggeryd-bordslampa-bla-vit som skulle få stå i min sons nya och första rum, skulle bli jätte fint!2. Eftersom vi snart ska köpa radhus så kommer det inte finnas mycket pengar kvar till inredning. Det jag ser framemot mest med flytten är att få inreda min sons rum med något fint. En lampa vore en bra start! :)

2012-03-11 @ 19:10:01
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Karin B-M

Jag har slutat röka

och livet är mörkt.

Jag är värd

en pendlande ljuskälla!http://www.belysningsdesign.se/dallas-pendel-svart-vit

2012-03-11 @ 19:14:51
Postat av: Johanna

åh, jag vi renoverar våran hall, och det är ganska lågt i tak så jag har varit ute efter en plafond men har aldrig hittat någon snygg så jag hade gett upp den ideen. TILLS NU. "AMELIA Taklampa Silver/Frost" var jättesnygg! skulle passa perfekt till de blivande vita väggarna och folk skulle slippa slå huvudet i lampan varje gång dom hälsar på =)

2012-03-11 @ 20:50:44
Postat av: Elena

Jag vill självklart vara med i den här tävlingen. :)1. Jag skulle välja denna lampa: http://www.belysningsdesign.se/fonsterlampor/dallas-pendel-svart och den skulle vara i vårt kök (nyrenoverade kök när det är på gång).2. Vi flyttade in i vårt hus för cirka ett år sedan, dock håller vi fortfarande på att renovera och få i ordning på alla rum. Men det tar tyvärr sin tid, därför skulle jag vilja vinna presentkortet för lite nya lampor skulle komma väl till användning, i och med att det inte har kommit i första hand.Har länkat din tävling i min blogg: http://ellisono.blogg.se/2012/march/kom-igen-nu.html

2012-03-12 @ 11:06:04
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: Bitte Kråkbo

vill vinna http://www.belysningsdesign.se/eksjo-2-vagglampa-vit då den hade passat perfekt in i vårat sovrum som sänglampa då vi inte har någon sådan lampa än. Ligger just nu och läser om kvällarna till halvkasst ljus.

2012-03-12 @ 13:20:35
URL: http://bittes.nu/
Postat av: Felizia Höök

Hej, jag skulle vilja vinna - http://www.belysningsdesign.se/markslojd-smogen-bordslampa och jag vill vinna för att jag alltid velat ha en fin liten vit bordslampa och denna är helt perfekt! :)

2012-03-12 @ 18:48:09
URL: http://feliziahooks.blogg.se/
Postat av: caroline

http://www.belysningsdesign.se/malilla-plafond-monstrad

Jag skulle valt denna helt underbara lampa till min lilla dotters rum. Vi har 4 katter som lilltjejen älskar och det känns roligt att låta det gå igen även i hennes rum.

2012-03-12 @ 23:43:12
URL: http://carolinesblogg.blogg.se/
Postat av: Mia

1. TAURUS 4 Taklampa Borstad stål, till taket i köket vid köksskåpen.

2. Vi har pratat ända sedan vi flyttade in om att byta ut den fula lysrörsarmaturen som ger fult gulaktigt sken i det fina köket med jättefin köksinredning. Ett presentkort måste ju användas och då blir det väl äntligen av att byta! :-)

2012-03-13 @ 14:38:53
Postat av: Emma

1. Jag skulle köpa "Bankers Bordlampa Liten Oxid/Grön" http://www.belysningsdesign.se/bankers-bordlampa-liten-oxid-gron eftersom jag länge har varit ute efter en sån till mitt skrivbord i mitt kontor!2. Jag tycker att jag ska få vinna, så att jag äntligen får min skrivbordslampa och slipper sitta i mörkret och skriva!

Postat av: Juniflickorna

1. Jag skulle vilja placera BENNY Bordslampa Mönstrad (http://www.belysningsdesign.se/benny-bordslampa-monstrad) på min biltokiga brorsons rum som snart är redo att flyttas in i!2. Det hade varit så fantastiskt roligt att överraska min underbara brorson med en "inflyttningspresent" till hans allra första egna rum och se hans fina ögon lysa upp av glädje när han ser det fina bilmönstret på lampskärmen!♥

2012-03-15 @ 11:44:11
URL: http://juniflickorna.blogg.se/
Postat av: Filip

1. Tretusen Halogenlampor av sorten Klot 28W E14 skulle jag behöva för att ta mig ut.2. Jag har varit inlåst i Alcatraz kloaksystem sedan stängningen 1963. All belysning försvann och jag har inte kunnat hitta ut. Jag har överlevt tack vare diverse insekter och råttor finns det gott om. För att hitta ut till friheten behöver jag er hjälp och några lampor som vägleder mig. Det är en labyrint härnere, det kan jag lova.

2012-03-16 @ 16:56:28
Postat av: Jeanette

Jag är gärna med och tävlar! Jag älskar lampan http://www.belysningsdesign.se/bordslampor/christinehof-bord-morkkrom. Den skulle passa perfekt i vårt sovrum där vi just nu bara har en taklampa. Inte så mysigt...

2012-03-16 @ 20:21:12
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: annak-osterstrom@hotmail.se

Milton golvlampa valnöt skulle passa perfekt i mitt vardagsrum det enda rummet som är renoverat i vårt gamla hus där är det mysigt och bättre skulle det bli med denna fina lampa.Hoppas nu på turen.

2012-03-17 @ 04:58:12
Postat av: Annika Nilsson

ÅH, jag har alltid drömt om en riktigt fin, klassisk, lyxig kristallkrona! Den här skulle jag välja: http://www.belysningsdesign.se/kristallkronor/markslojd-krageholm-kristallkrona

Jag skulle hänga upp den i badrummet! Åh, jag drömmer redan! Badrummet är inrett i gammeldags stil med badkar med kattfötter som känns lite lyxigt. Jag älskar badrummet och älskar att ligga i badkaret med tända ljus och doftande skum! Pricken över i:et skulle verkligen vara den här underbara kristallkronan med levande ljus! Tror faktiskt inte det skulle finnas något bättre än att få ligga i badkaret och titta på den skimrande kristallkronan till stearinljussken. Ärligt talat! Rena drömmen!

2012-03-17 @ 12:05:41
Postat av: Cassandra

Den här fina bordslampan hade jag valt:

http://www.belysningsdesign.se/rings-bordslampa-vitJag behöver mer ljus i vardagsrummet, och enligt mig är det inte bara en lampa, det är en snygg inredningspryl också!

Den hade passat så fint så, och matchat min övriga inredning :)Kram Cassandra

2012-03-17 @ 16:29:32
URL: http://canicos.blogg.se/
Postat av: Michel

http://www.belysningsdesign.se/markslojd-alvsborg-kristallplafond-krom

Skulle passa väldigt bra in i vårt sovrum där vi bara använder stearinljus för tillfället!

2012-03-17 @ 17:21:50
Postat av: Mimmi

Jag skulle välja lampskärmen LÖVÅS i svart och silver, eftersom dess mönster matchar mönstret på mina soffkuddar. Den skulle placeras i vardagsrummet som för närvarande saknar "mysbelysning", en fönsterlampa med vacker skärm skulle pigga upp. :)Mvh//Mimmi

2012-03-17 @ 21:00:51
URL: http://favoritsaker.blogg.se/
Postat av: Kristina K

http://www.belysningsdesign.se/vaggeryd-taklampa-bla-vitVart? Det oinredda barnrummet!

Varför? Sonen är snart ett år och hans blivande rum ser fortfarande ut som en katastrof. Den här fina lampan ger mig inspiration att börja göra något åt rummet så att vi kan vara där och leka :-)

2012-03-18 @ 08:51:28
Postat av: Anonym

Jag skulle välja tidlösa golvlampan B-light i vitt med det lilla bordet, till min dotters minimala rum. Den är lättplacerad och fyller flera funktioner i ett, hur bra är inte det!!Glada hälsningar Lena!

miniatyrmama.blogspot.com

2012-03-18 @ 10:33:12
Postat av: Susanne

Jag vill så gärna tt en stor vit tupelo ska hänga i vår trapp. Jag tror att den kommer att kasta så fina skuggor i rummets tak och på rummets väggar. Det behövs liksom inget mer för den kommer att vara kronan på verket. Just jag ska vinna för vi inreder barnrum och trapp efter flera år av ofrivillig barnlöshet. Nu är vi tokglada och ska göra så fint fram till dess det är dags!

2012-03-18 @ 14:28:16
URL: http://susanneharenklanning.blogspot.com
Postat av: Erika Skalman

I sovrummet det en gammal lampa står,

en ny skulle jag vilja ha nu när det blir vår.

Lampan silvia som är snygg och elegant,

den skulle jag vilja ha i svart variant!

Denna lampa skulle vara pricken över i,

så fin vår sovrum skulle bli!

500 kronor nästan till hela lampan räcker,

resten lägger jag själv för att den är så läcker!

Så nu jag på mina knän står och ber,

och hoppar jag en ny lampa i mitt sovrum snart ser!

2012-03-18 @ 16:37:14
Postat av: Marina

Jag har länge spanat in takpendeln Ebba http://www.belysningsdesign.se/ebba-taklampa-vit

Den skulle jag sätta över mitt runda vardagsrumsbord i tv-rummet.Självkart vill jag vinna för att det är så kul att vinna och att tråkigt nog vinner jag typ...aldrig.

2012-03-18 @ 21:31:43
URL: http://formyfans.blogg.se/

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se