Ljust... och fräscht då

Här kommer ett hem helt i vitt så när som på lite svart och beige. Ni vet ju att jag är svag för sådan inredning! Många tycker nog att det är tråkigt och färglöst och vill slänga in ett par gula kuddar eller en grön matta men jag gillar det som det är. Lugnt och stillsamt, ljust och fräscht! Och på tal om Ljust & Fräscht så ska jag faktiskt se den föreställningen nästa vecka, får väl se om jag ändrar uppfattning efter det.
via Trendir

Kommentarer
Postat av: Anna - Stugstrapatser

Det ÄR verklingen vackert, även om jag aldrig skulle kunna bo i det själv. Inte för att jag inte skulle gilla det, utan för att jag aldrig skulle kunna avhålla mig från att spontaninköpa färgglada grejer och klämma dit. :-)Vi ska också se Ljust och fräscht i nästa vecka! Vi kanske springer på varann. Kram!

2012-03-01 @ 06:41:30
URL: http://www.stugstrapatser.se
Postat av: Linda

Hur fint som helst! Inte alls tråkigt enligt min smak heller. Vad fint det är med sådana där trä-jalusier som de har utanför köket, läckert till tusen.

Kram Linda

2012-03-01 @ 14:31:32
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: Catherine

Hi! Very good things that you present hear! Do you already know Delightfull? Visit here: www.delightfull.eu You will love it :))

2012-03-01 @ 18:53:18
URL: http://www.justhomeandjoy.blogspot.com

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se