Toppenhus

Hustoppen på TV8 har verkligen seglat upp på min topplista över program om hus, inredning och design, jag gillar det jättemycket! Senaste programmet, del 3 visade två fantastiska hus, ett mer minimalistiskt och så det fantastiska före detta slakthuset i Ulricehamn. Huset på 400 kvm är ombyggt till, som en av programledarna sa "urban rock'n roll med stil och elegans". Rått och industriellt, dyra möbler blandat med loppisfynd i en mix gjord med fingertoppskänsla! Verkligen en personlig och annorlunda stil så långt från min... och jag gillar det! Missade du programmet kan du se det här. Nu... bilder.

Kommentarer
Postat av: Lena

Detta har jag missat, har TV8 någon playkanal tro?Kommentar till ditt förra inlägg: En vän har Hays stol och jag Eames...jag sitter bäst i Eames, fast Hays stol är finare!Kramar

2012-02-08 @ 23:33:38
URL: http://jagochvitt.blogspot.com
Postat av: tina

Ja oj vilka hus de visar...missar inte det programmet=) Familjen åt frökexen och de fick ok, men jag bakade ett sesambröd igår som faktiskt gick hem, jag tyckte det var gott jag också.Här hittar du receptet http://tesansblogg.blogg.se/2010/november/sesambrod.htmlGjorde pannkakor igår också, med fiberhusk och mandelmjöl, lite rörda hallon med sukrin och vispad grädde till det och jag var riktigt nöjd...haha! Hur går det med kilorna för dig? Jag tar några hekto i taget och det är väl så det är, dottern tycker det är lite segt dock, hon har stått still ett bra tag men det är nog bara att hålla ut. Fick också smaka bröd igår som min granne var söt och kom in med, hon hade bakat med kokosmjöl och det var riktigt gott, precis som du säger. Det är väl bara att testa sig fram.

Kram och fin torsdag till dig!!

tina

2012-02-09 @ 14:20:53
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: odd brown bird

Vad sjutto, hustoppen har jag helt missat. Hur är det möjligt?!Måste kolla in nästa...tack för påminnelsen.Kram

2012-02-09 @ 14:41:11
URL: http://www.oddbrownbird.com
Postat av: Anna-Karin

Visst var det ett fantastiskt hem! Blev lite kär i huset på Vindö sist men det gick ju inte lika bra hem hos juryn.

2012-02-25 @ 16:19:26
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se