Altanmöbler

Igår var vi och tittade på möbler till altan, men fy vad kallt det var! Jag hade inte den minsta vårkänsla, man kan verkligen undra vart våren tog vägen? Vi är ute efter lätta och underhållsfria möbler, fast inte i plast, och dom ska vara ljusa i färgen! Det vi tittat på är aluminium. Stolar med bra sitthöjd och ett stort bord med plats för sex stolar, en bra matplats helt enkelt! Tanken är att vi så småningom också vill ha någon typ av soffgrupp som man kan flytta över till efter maten, för bekämlighetens skull. Men det blir en senare fråga, nu är det en matgrupp som är i fokus! Dom här som vi tittade på är från Brafab.
Här är gruppen i helhet fast i mörkare färg på stolen. Bilden längst ner visar en annan stol som jag också gillar, den är vitlackerad. Men bordet fastnade jag inte riktigt för och det fanns inget annat bord som passade till heller. Synd, för stolen var lite mer bekväm än den första. Har ni sett något i den här stilen som jag är ute efter så hojta gärna till! Till rimligt pris förstås, annars vet jag mycket som skulle platsa! Ha en bra dag!!
Kommentarer
Postat av: Carina - inspirera

De är riktigt fina de där...

Jag är ju väldans svag för det vita jag :)

Kramen.

2012-04-02 @ 08:42:25
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Lena

Jag har hittat min favoritgrupp på IKEA. Enholmen/Väsman, bordet har en betongskiva och måtten 160x85, stolarna är otroligt sköna att sitta i och allt är underhållsfritt!

Vi ska köpa två grupper, en för altanen och en till atriumgården.Länk: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products

/S89898532/Kramar/ Lena (med ny blogg)2012-04-02 @ 09:58:16
URL: http://jagochinredning.blogspot.com
Postat av: Jenny

Hihi de där känner jag igen, för de står på vår altan :-) vi är jättenöjda med dem - just för att man inte behöver göra annat än att torka av dem vid behov :-)

Kram Jenny

2012-04-02 @ 16:41:41
Postat av: Turid

Fina dom där har jag sett på Mio förra säsongen.

2012-04-02 @ 20:17:46
URL: http://travelandfashion.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack Irene för din fina kommentar om vår trädgård! Tack :)Vad roligt att köpa utemöbler, vi är också på jakt efter en mindre grupp till vår framsida men jag har svårt att bestämma mig...De stolar du visar är jättefina! Vi har en liknande stol som också är från Brafab. Formen ser ut att vara densamma med sitsen är i teak. Om man låter teaken vara så blir den ju ljusgrå med tiden. Kanske kan det vara något för er. Här kan du se den: http://www.hultens.se/utomhus/aluminium/stolar/essence-karmstol-silver-teak-brafab.htmleller här: http://alltochelleringet.blogspot.se/2011/07/gratt-gratt-gratt.htmlFermob har ju fina möbler annars också. Kanske kan denna vara nåt, den finns väl i många färger och jag gissar att den finns i ljust också.

se här: http://www.fermob.com/en/Browse-our-furniture/Flagship-collections/Costa/ArmchairLycka till!

Linda

2012-04-06 @ 09:59:22
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: Möbler

Fina möbler, det var så snygga och enorm så tack.

2012-04-09 @ 08:00:32
URL: http://www.voxmobler.se
Postat av: Anna - Stugstrapatser

Läser ikapp lite i bloggen. :-) Gillade verkligen den sista gruppen, synd att du inte gillade bordet! Själv tyckte jag jättemycket om det, gillade kontrasten till stolarna. Mio har inte kommit med nåt nytt i år? De har ju ofta fina utemöbler, men nu var det nog ett par år sen jag kollade ordentligt iofs.

2012-04-13 @ 09:13:33
URL: http://www.stugstrapatser.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se