Uppfräschning

Den här typen av utemöbler är inte min cup of tea men på nåt sätt tillhör den ändå huset då min svärmor köpte den för många år sedan så det känns fel att göra sig av med den och sedan är den ju ändå en klassiker också. Jag gillar den verkligen inte i vitt och nu har jag bestämt mig för att den ska få ett mer modernt utseende trots den gamla stilen. Därför påbörjade vi en renovering i helgen som förhoppningsvis ska slutföras nästa. Högtryckstvätt och en provmålning senare så vet jag precis hur den ska se ut!


Kommentarer
Postat av: Lissen

Om jag minns rätt så funderade du på att måla om möbeln ifjol efter inspiration från Victorias och Daniels bröllop. Det var något reporterteam som satt i liknade soffor som målats om.Kommer jag ihåg rätt?Blir spännande att se.Kram Lissen

2011-05-10 @ 21:12:08
URL: http://lissento.blogg.se/
Postat av: Jenny

Spännande, den vill jag se när den är målas och klar :-)

2011-05-10 @ 21:17:13
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: Anna

Intressant att se att ni lyckas få bort färgen så bra enbart med högtryckstvätt. Själv var jag inställd på att behöva lämna iväg mina på blästring. För min del kommer de att bli gröna med tanke på ursprung och i stil med våra gröna detaljer på huset. Tack för tips!

2011-05-11 @ 08:03:14
URL: http://www.moodify.se/referenser-och-blogg/
Postat av: Maria Westerlund

Kul idé att måla om. Följer med spänning projektet!

2011-05-11 @ 21:46:17
URL: http://miawinredning.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Det ska bli kul att se resultatet. Jag är ju så konstig att jag gillar den möbeln i vitt, men vi är ju alla olika. :) Det blir säkert snyggt i grått också.

Ha det gott.

Kram

2011-05-16 @ 01:31:05
URL: http://www.kerstinsfoto.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se