Barn(barn)rumsinspiration

Här letas inspiration för barnrum! Vit bas med accenter i färg är önskemålet. Jag satte mig och letade och samlade på mig en smällkaramell av färger! Så därför satte jag ihop ett kollage med smått och gott för barnrummet, de flesta till bra pris dessutom! De här produkterna kommer från Leka Sweden, La Shelf, Lagerhaus, Mio, Ikea och Mairo. Glatt och härligt... inte sant!

Helgen har överskuggats av det fruktansvärda som hänt i Norge. Man förstår inte och tankarna går fortfarande till de drabbade i Norge. Sådant här ska ju bara inte hända! Det är helt ofattbart att det kan finnas så mycket hat i en människa! Som en av de överlevande från Utöya sa... "Om en man kan visa så mycket hat, tänk hur mycket kärlek vi alla kan visa tillsammans". Tänkvärt...

Kommentarer
Postat av: Lotta

Åh, så mycket fint!!!

Ja det var verkligen "glada" bilder :-)

Jo, helgen har ju överskuggats av läsning från det hemska i Norge:-( Verkligen fruktansvärt!Mycket roligare att läsa bloggar, vilket jag verkligen ligger efter med. Har legat på latsidan denna sommaren både när det gäller att blogga och läsa. Så nu ska jag ta en titt "tillbaka"

och se vad jag missat. kram kram

2011-07-26 @ 01:32:49
URL: http://lotenlind.blogg.se/
Postat av: Åse - Interiörguiden

Vilket härligt färgglatt kollage, jag gillar det verkligen!

2011-07-26 @ 07:24:28
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: Jess

Snart dags för barnrumsuppfräschning här hemma. TACK för färgstark inspiration :-) Fint.

2011-07-26 @ 08:09:43
URL: http://retrolyckan.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Alla barn gillar färg och ett rum med de här sakerna måste ju bara älskas. Nåt för mig att ta med mig när det är dags för dottern att inreda barnrummet.

Ja, händelserna i Norge har verkligen lagt ett grått täcker över oss alla. Att en människa kan besitta så mycket hat och vara så kall och känslolös att man kan skjuta barn och ungdomar är helt obegripligt. Man försöker sätta sig in i vad de anhöriga går igenom men det tar stopp, det gör för ont att tänka på. Citatet är så fint, något för oss alla att tänka på.

Må så gott.

Kram

2011-07-26 @ 12:37:35
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Wilma

Ja, visst är det där citatet fint och hoppingivande.Vi behöver verkligen lite färg och den outsinliga kärlek som barn ger när något så fasansfullt har hänt.

(Så ett passande inlägg i sammanhanget tycker jag.)

2011-07-26 @ 14:49:05
URL: http://wilmaandfriends.blogspot.com
Postat av: Smsa Låna

Häftig sida! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2012-01-12 @ 23:58:53
URL: http://smsalåna.nu

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se