Kryddstarkt och färgstarkt!

Under min frånvaro har det trillat in nyhetsmail. Ikea kommer med en serie produkter i begränsad upplaga som heter Kryddstarkt. Idén var att under en resa till Indien och Vietnam skapa roliga och oväntade saker som sticker ut... och det direkt på fabriksgolvet. Det skulle vara något annorlunda och fick inte bli lagom eller för perfekt. Så här hittar man nu en kollektion full av roliga detaljer... lampskärmar som har insidan ut, ett metallbord med halsband i trä och ett bord inspirerad av en indisk säng, som även kan bli fotpall och sektionsfåtölj. Vill man handla bör man hålla sig framme från 5 maj då kollektionen släpps på utvalda varuhus... Bäckebol och Kållered i Göteborg, Kungens Kurva och Barkarby i Stockholm samt varuhusen i Uppsala, Västerås, Helsingborg och Malmö.
Duktiga Monika Förster har formgivit en ny stol vid namn Florinda. Den är gjord i både trä och plast och känns som att den passar in i de flesta miljöer, även i hemmiljö. Den finns med eller utan armstöd och som en stapelbar modell. Tillverkas och säljs av italienska De Padova. Snygg i mitt tycke!I samarbete med Photowall presenterar Studio Rita tapetkollektionen Forest Views. Det är en uppsättning med sex tapetmotiv i storformat där man inspirerats av skogens harmoni och mystik, dess synliga och dolda liv, samt dess lockelse till fantasi och lek. Mönstret nedan visar Forestscape av Elin Öhrling.


Kommentarer
Postat av: Åse - Interiörguiden

Välkommen tillbaka! Hoppas du har haft en bra påsk, själv har jag jobbat en del men har ändå hunnit njuta av det vackra vädret. Jag är riktigt förtjust i vissa av de nya prylarna från IKEA, funderar på att ta en sväng förbi det stora varuhuset någon dag, det ligger ju bara några minuter från jobbet, lucky me!

2011-04-26 @ 22:05:39
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: Maria Westerlund

Man blir glad av alla färger :) Tack för tipset med äggfärgningen! Allt gott i vårvärmen!

2011-04-27 @ 13:42:00
URL: http://miawinredning.blogspot.com
Postat av: Mats

Vacker design!

2011-04-27 @ 15:05:23
URL: http://www.swedishdatingonline.com
Postat av: Designtjejen/Emmelie

Jätte läckert!! GIllar verkligen IKEAs saker.. men attan jag har ingen bra uteplats :-(

Kramar

2011-04-27 @ 19:26:46
URL: http://designtjejen.blogg.se/

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se