Lite av varje

Men Ljust & Fräscht alltså... den var ju riktigt bra! När man inte har några direkta förväntningar brukar det ofta bli bra och det blev många skratt och igenkänningar. Det var mycket som herrarna hann gå igenom på de knappt två timmarna de stod på scen och de drev med det mesta... som inredningsmagasinens stylade bilder till mäklarbeskrivningar, från gillestugor och bidéer till sophantering osv! Innan var vi på Heaven 23 och åt deras stora räkmacka. Den blir man mätt på kan jag lova! Lite "kulattveta" är att de gör mer än 17 King Size-mackor i timmen, dygnet runt, året om. Det blir dryga 400 stycken/ dygn och runt 150 000 om året! Det är många räkor att skala! Så gårdagens Melodifestival... tyckte ni rätt låt vann? Ja men så klart! Jag älskar låten! Och Loreen, så bra hon är, otroligt vackert nummer! Igår var vi dessutom och satte upp gardiner hos sonen... äntligen! Och det blev så bra! Jag tänkte ju förstås inte på att ta med kameran så det fick bli ett par bilder med iPhonen, dom kommer här!


Kommentarer
Postat av: Lissen

Brukar bli bäst när man inte har förväntningar, trevligt. Den där smörgåsen låter också fantastisk god.Rätt låt vann, jag blir förvånad :-)Sonen har tur som har dej Irene!Ha en skön kväll // Lissen

2012-03-11 @ 18:30:40
URL: http://lissento.blogg.se/
Postat av: Maria på inredningsvis.se

Fin blogg du har...bra inspiration:)

Jag önskar dig en fin vecka med hopp om vårsol.LOVE Maria på inredningsvis

2012-03-11 @ 21:04:24
URL: http://inredningsvis.se
Postat av: House of Jammi

Så fräscht och fint det ser ut hos sonen! Och yepp, rätt låt vann. Även om min 8-åring röstade på hårdrockarna. Alla har vi olika smak :-)

2012-03-12 @ 21:56:07
URL: http://houseofjammi.blogg.se/
Postat av: anness design

vad fint han har fått det. :)

Rätt låt vann!

Kram Anne

2012-03-12 @ 22:17:23
URL: http://www.anness.se/blog
Postat av: Anna-Karin

Inte alls avundsjuk på att du lyckades få biljetter ;-)Räkorna på mackorna från Heaven 23 är fångade i Norge, transporterade till Estland för skalning, transporterade till Sverige i Lake. Dom må vara goda Irene men jag skalar hellre mina egna färska.Ser jättefint ut hos sonen och snyggt med gardiner som går ända upp.

2012-03-13 @ 22:24:01
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Proforma - Irene

Anna-Karin: Jag vet det där om räkorna, det stod i GP för ett tag sedan och också via länken i inlägget. Vi äter färska egenskalade räkor så gott som varje fredag hemma men ibland kan man få göra avsteg, det gäller ju annat också när man äter ute. För övrig har de inte så mycket på menyn som lockar!

2012-03-14 @ 00:19:49
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Visste inte om kunde till det med räkorna, men nu ser jag ju att info finns om man tittar vidare via länken.

2012-03-14 @ 16:55:23
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se