Fälla träd med mera...

Några dagars tystnad har det varit här på bloggen, det har varit fullt upp under helgen. Och helgerna bara rusar förbi, det går så snabbt! I vanlig ordning har vi kollat in trädgårdsmöbler och efter en del mätande och åkande mellan butikerna vet jag vad jag vill ha, ska bara få mannen med på det också, haha! Dyrare än tänkt, förstås! Så har vi varit ute i trädgården och pysslat, jag har rensat ogräs och planterat medan min man har kört jord och satt upp ställning då huset ska målas. Och så har vi äntligen tagit tag i de två stora, riktigt höga tallarna som dog förra året. Vi har funderat fram och tillbaka på hur man enklast får ner dom utan att de faller ner och kraschar växtligheten runt om. Alla grenar togs bort i höstas så stammarna har stått där bruna och fula över vintern men idag fick vi alltså sågat ner dom. Min man stod högt upp på stegen och sågade och jag drog toppen ner mot marken... ett gott samarbete. Tycker i alla fall jag som slapp att stå på stegen! Åh, så skönt att de bruna tofsviporna är borta.


Så vill jag påminna om att det är halvlek i tävlingen här på bloggen så har du inte tävlat än, gör det! Vinsten är ju ett presentkort på hela 1500 kronor att handla för hos Haga Hem! Suveränt! Lycka, lycka, lycka till! Ha nu en fin vecka!!!


Kommentarer
Postat av: Kristina - ingen vanlig dag

Varför är det så att det alltid blir dyrare än vad man tänkt? Vore smidigt med tvärtom kan man tycka :). Ska bli kul att se vilka trädgårdsmöbler det blir.Tack för din fina kommentar och grattishälsning!

Kramar.

2012-06-04 @ 03:35:40
URL: http://ingenvanligdag.blogg.se/
Postat av: Åse - Interiörguiden

Så härligt att ni har kunnat vara ute och fixat och donat, här har det regnat och blåst som vara den!Kram

2012-06-04 @ 05:52:40
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: Kerstins foto

Att maken vågade stå på stegen och såga, det skulle jag aldrig vågat. Kul att det gick bra i alla fall.

Ni verkar ha kommit längre än oss i grönska och blomning. Här är det fortfarande väldigt kallt i luften, solen värmer men det är allt. I skuggan är det inte värmande alls, jag var ute med en kompis och fotade på tisdag kväll. Höstjacka och vantar var det som gällde. Inte kul när vi gått in i juni månad. Hoppas att sommaren blir bättre än så här i alla fall.

Ha det så gott och sköt om dig.

Kram

2012-06-07 @ 00:14:57
URL: http://www.kerstinsfoto.se

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se