Ikea news

Egentligen vill jag inte det här! Tänka höst redan nu... semestern har ju ens inte börjat (bara en dag kvar...tjohoo). Men det var så mycket fint så jag kan inte låta bli och inredning är ju inte nödvändigtvis årstidsbundet även om nyheterna oftast kommer så. Sen kan man ju faktiskt tänka snart istället för höst! Så nu kör vi, en bildkavalkad med (höst)nyheter från Ikea! Så mycket fint att se fram emot!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kerstins foto

Nja, man vill inte tänka höst än men när man tittar ut så börjar man undra om inte sommaren redan varit förbi och det är höst redan. Hur som helst så fanns det mycket fint där, blev lite förtjust i malmbyrån, snygg men opraktisk. Lite barnfingrar på den och man får stå och putsa. :)
Hoppas verkligen att vädret ändras så du får en fin start på semestern.
Ha en fin fredag.
Kram

Svar: Just nu spelar vädret inte så stor roll, nu längtar jag bara efter semestern! Men blir det så här i fyra veckor, då kommer jag att känna mig snuvad på sommaren.Jag blev också förtjust i den byrån... putsar gärna! :)
Irene

2012-07-12 @ 23:11:35
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Lena

Mycket fint, som vanligt från Ikea.
Såg mattan häromdagen och ville ha, men när jag gick närmare såg jag att den hade en kant längs med två sidor som var smutsgrön/smutsturkos...inte fint alls!
Tack för hälsningen, det känns lite bättre idag!

Kramar

2012-07-16 @ 07:22:11
URL: http://jagochvitt.blogspot.com

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar

Topplista Favoritlistan.se