Fler fina paket

Varför inte några paket till, det är ju trots allt snart jul! Vem vill inte få sådana här vackra paket på julafton! Eller inte bara då, jag kan faktiskt tänka mig det på födelsedagen också. Eller förresten... kan tänka mig det när som! Och det kvittar nästan vad som ligger i! Fast näää... nu gick jag nog lite för långt! Hur som så har Frida på Trendenser pysslat och fotat och det är en njutning att se hennes fina bilder samtidigt som man får inspiration som heter duga! Tack för det! Jag gillar när det är (lite) traditionellt rött på jul, det hör liksom till men de här svartvita och gråa teman faller mig egentligen mer i smaken! Sobert och elegant! Fin lördag på er, här står regnet som spön i backen!








Kommentarer
Postat av: millandante

OMG så mycket inspiration jag fick på en gång nu!!! Det är ju pysseltips i och läckra bilder i massor... jag märker verkligen att det var ett tag sedan jag bloggade... men desto roligare nu!! TACK Irene för otroligt fina inlägg! Jag undrar såå hur de där svartvitrandiga cupcakesen är gjorda... det kan ju jag fundera på denna lördagskväll;)



Stor kram

2011-12-03 @ 18:19:13
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Frida

Tack tack tack! Åh så glad jag blir av att se detta!!

2011-12-04 @ 19:39:41
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Kerstins foto

Åh, vad många snygga och inspirerande paket. Jag la ner en himla massa jobb på paketinslagning förra året och nu blir det kanske ännu mer. ;)

Ha det gott.

Kram

2011-12-06 @ 22:43:36
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Linda

Oh inspiration inspiration! Vart ska jag gräva fram tiden dock? :-) Knallfin blogg!

2011-12-07 @ 07:52:04
URL: http://lindasin.blogg.se/

Tack för att du tycker till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Hem & Inredning

Top Hem & Trädgård bloggar





Topplista Favoritlistan.se